onsdag 25. mars 2015

Ramsøy brygger rorbuer

Her tilbys nye og moderne rorbuer. Det er morsomt å se bryggene fra denne vinkelen. Tilsammen er det hytter og rorbuer og total kapasitet er sengeplasser om alt er. Utleie av brygger og gammelt hus. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Rorbu – hytte – leilighet – feriehus – campingplass.

Leiligheter, rorbuer , små hytter, aktivitetshus med møterom. Originally, the rorbu cabins served as accommodation for fishermen, but today they are popular among local and foreign. Torbjørn Torske tar Eirik Bræin Gikling eiergrep i rorbu -Lofoten.


Ramsøy brygger - averøy og atlanterhavsveien. Anlegg i tilknytning til rorbuer. Bygningsmessig har øya både rorbuer , brygger , gamle bolighus og uthus. Skjervøyan er representativ . POLITISK BEHANDLING AV SØKNAD OM TILLATELSE TIL BRYGGE OG FLYTEBRYGGE.


Udvårkilen ligger det rorbuer som nå fungerer som sommerhus.

Begyggelse sør på øya med hager og noe dyrkamark, naust og brygger og kaianlegg. Solsiden Brygge Rorbuer ligger på Ballsta og tilbyr moderne leiligheter som ligger i tradisjonelle rorbuer. Boenhetene har flatskjerm-TV, kjøkkenkrok, . RAMSØYA i Osen var tidligere kommunesentrum, men fraflytting gjorde at . Lauvøy feriesenter består av rorbuer med til sammen soverom. Båt og fiskeutstyr leies ut.


Sjøavdeling med naust, rorbu , båter og fiskeredskap. Søknader om rorbuer blitt avslått. Vangsgaarden Gjestgiveri og Rorbuer. Rorbu Averøy - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Ved østlig vindretning er Ramsøyfjorden mellom Smøla og Hitra bred nok til at. Hotell, motell, leilighet, rorbu. Se for deg følgende: En bungalow med en brygge til veranda.


Skjøttøya fra Hopen Brygge. Navnet kan evt henspeile på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg