tirsdag 24. mars 2015

Kakefat bryllup

Vi leter land og strand rundt etter unike fat og annet tilbehør som kan være med på å løfte kakebordet til nye høyder! Disse kronbladene er perfekte til å ha i brudepikekurven, på bordene som strøpynt, ved gavebordet som strøpynt og kanskje for å pynte på kakefat og kakebord? Hos oss finner du et stort utvalg og sjokolade og godteri til bryllup.


Se utvalget av kakefat på til bords. Kakefat - etasjer - Hvit.

Vi har fat fra kjente merkevarer som Sans, Cleo Home og Portmeirion. Kjøp fra vår nettbutikk, eller besøk din nærmeste . Noen som vet hvor man kan få kjøpt eller etasjes kakefat til bryllup ? Var en tur inne på Cacas, men der kostet de ca. Flere resultater fra forum. Bryllupskakefat innlegg 7. Kakestativer, makronstativer og andre bakerelaterte stativer finner du hos Slikkepott.


Le Creuset, lavt kakefat cerise 30cm.

Et gammeldags fuglebur står på et bord ved døren slik at folk kan poste gratulasjonskort i det, og ved siden av det står det tre kaker på individuelle kakefat i . KAKEFAT - Pastel Grønn - På. Herlig cirkustog som lokker frem cirkusfølelsen på enhver fest. Toget har ni forskjellige vogner, visse har plass for godteri og andre for cupcakes.


This Pin was discovered by Elise. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Legg til ønskeliste Legg . Fin å servere kaker fra til store anledninger som bryllup , fødselsdager, 17.


Et nydelig etasjefat i rosa, med flotte detaljer. Perfekt til å servere sjokolade, deilige småkaker og frisk frukt. Finnes i flere ulike farger.


Stilige kakefat og cupcakes-stativ til alle mulige bursdager. Finse, vi tar imot kaken og sender eventuelle kakefat i retur i etterkant. Mmm, idag har vi levert kakefat til personer Ønsker du også et slikt kakefat ? Vi leverer til dåp, bursdag, bryllup o. Hold hodet kaldt og husk at det er deres bryllup , ikke gjestene sitt.


Bestill kakefat , pynt og dekor i nettbutikker med gode priser.

Inspirasjon og forslag til gaver for alle bryllup og kjærestepar. String, Lamino, Skultuna og Glas m. Det blir stadig mer populært å bestille ting til bryllup på nettet, og det er. Kanskje sees vi i kirka i løpet av de sterke gudstjenestene i påskedagene også, men vi . Her finner du alt fra cupcakeformer, pappkrus, pom-poms, kakefat , . Se ideen til 3D kakefat og følg veiledningen som er gratis. Det er en sterk, rørende og . Lag selv 3D kakefat og bestill materialene til lave prinser online her.


Finn bryllupskake til bryllupet. Bestille bryllupskake med lag på lag av lekre dekorasjoner, og etasje på etasje av himmelsk smak?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg