mandag 23. mars 2015

Mollyplugg

En annen anerkjent løsning er metallpluggen, kjent som Molly-plugg. Denne utvider seg også bak platen, men man sørger for dette ved å bruke . Men problemet er at mollypluggen fester seg ikke. Og skruene som vi skrur på plass garderobehylla med får ikke tak i mollypluggen. Skivexpander kallas också för metallexpander, mollyplugg , skruvankare och gipsankare och fungerar även på spånskivor och träfiberskivor.


Med riktig valg av festemiddel kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende.

Det er faktisk lett å henge tunge ting i en gipsplate! Korrekt montering av mollyplugg - Skivexpander. För upphängning av tavlor, hyllor, skåp m. Mollyplugger brukes først og fremst i tak og hule vegger.


De har fjærbelastede vinger montert på skrugjenger. Pluggen skyves gjennom hullet med vingene . Her må du forbore, og festet er vanskelig å fjerne når du først har festet det. Plugger du kan bruker er enten mollyplugger eller gipsanker.


I nya kåken så har förre ägaren haft en underlig böjelse för mollyplugg.

Bara i en gipsvägg i hallen sitter stycken. Det jeg lurer på er ca hvor mye vekt denne hylla kommer til å tåle, . Metallanker med armer som utvides på baksiden av platen. MOLA er egnet for tyngre montering av platematerialegenskaper.


Per-Henrik visar en sk gipsexpander, även kallad mollyplugg. Det är en metallplugg som man använder när man vill fästa in saker i gipsväggar. Metallexpander ( mollyplugg ) går att beställa på Skånebeslag AB. Titta in på vår hemsida för att se vårt utbud av metallexpander . Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Det kommer tider når det du har hengende på veggen må fjernes eller flyttes.


Har du betongvegger, sitter det gjerne en plugg igjen i veggen. Var hittar jag långa Mskruvar till en mollyplugg - postad i Off Topic: Som ovan, var sjutton hittar jag det? Har hittat mm skruv, men måste ha . Detta är en mollyplugg aka expanderplugg aka ett gipsankare. Denna typen av plugg används när man ska sätta upp saker på gipsväggar.


Måtte flytte på et stikk, men når jeg festet det så sitter det litt løst i gipsveggen. Eller er det noen fare forbundet med det . Er det greit å feste dette med mollyplugg ?

GIPSPLUGG METALL 100STK INDEX, PAKKE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg