mandag 30. mars 2015

Fastnøkkel med skralle sett

Nøklene har 72-tenners sperrefunksjon, tolvkantfeste, 5° gjentakelsesvinkel og leddet skralle i ene enden og fastnøkkel i andre enden. Det praktiske plastetuiet . Vi har både sett og enkle deler hvis du trenger å supplere verktøykassen med nye. IDG-Tools fastnøkler i Tysk modell av Chrome-Vanadium stål. Alle størrelser utenom mm.


Dobbel E-TORX ringnøkkelsett , deler.

Fastnøkkel sett med mm til mm. Om du trenger en fastnøkkel eller et fastnøkkelsett , har vi et bredt utvalg til forskjellige. KOMBINASJONSNØKKELSETT MED SKRALLE 8-19MM DELER.


Produsert i krom vanadiumstål. FASTNØKKEL ENKEL MM 24 USAG FASTNØKKEL ENKEL MM 24 USAG. Enkeltnøkler i størrelsene 8–mm. Fleksibel fastnøkkel med skralle , metris.


Kombinasjonøkkel, fleksibel, 8-mm.

Stillas skrallenøkkel dobbel åpning. Ringnøkkel med skralle på den ene ende og en fast, åpen skrunøkkel i den andre. Ringenden er forsynt med skralle med omskifter for rask endring av høyre og . Her finner du vårt store utvalg av skiftenøkler som kombinerer fastnøkkel og tolvkant ringskrallenøkkel.


Skrallenøkkel sett Deler Beta Tools. Vi har sett og løse kombinasjonsnøkler med skralle. Hylsenøkkelsett i proffkvalitet. Vi fører Bahco, Bosch, Metabo, Håndverktøy. Test av fastnøkler med skralle.


Vinn verktøysett fra DeWalt. SO : verktøy, skrallenøkkel , skrallenøkler, fastnøkkel , fastnøkler , nøkler, nøkkel. Høyglanspolert utførelse i kromvanadiumstål. Samme nøkkelvidde i begge ender. TT FASTNØKLER MED SKRALLE TENGTOOLS.


Sett med U-ring skralle skiftenøkler. Ratchet ring fastnøkkel sett - 1° tiltbar rattringen hodet - ekstra korte - stk. Kjekt å ha både fastnøkler og pipesett i samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg