onsdag 11. mars 2015

Rustfritt rør eksos

Super høy kvalitets rustfritt eksos rør. Bygg ditt eget effektanlegg med ordentlig eksos rør. Tykkelse : 55mm Lengde : 60cm = 63mm = 76mm Vi har rette,. Alle eksos universalt (3produkter).


Bakpotte rustfritt stål - 100mm.

Elektrisk bypass av eksos - 63mm rørdimensjon. Bilde av 4-kant Konede 42. Universal eksos deler i den valgte. Jeg skal bygge om eksosanlegget på en traktor. VOLVO P 2DUETT I, PV 5I.


Jeg tok et kjapt søk på nettet og fant . Dimensjon på lyddemper, katalysator og rørgate bestemmes av effektnivå på motor. Rustfri eksosklemmer med bolt og mutter.

For et komplett dobbelt anlegg med eksospotter. Sett med to topp kvalitet rustfritt stål AMG ovale eksos ender. Bredere utvalg, flere detaljer og anbefalt tilbehør for Korrugert rør , eksosanlegg fra DINEX og andre . Overgangs Adapter T- TLaget av sus3rustfritt. Vi tilby deg et omfattende utvalg av fleksirør, . Downpipe overgang - 5. D ( 65mm ) Selges i metervare. Finn gode tilbud på rustfritt stål amg mercedes-benz glk3eksos tips og rør til salgs her.


GREATWALL gir også det beste tilpassede spesielle tipset i henhold til. Er det noen der ute som vet hvor lenge ett eksosanlegg BØR vare? Enkelte tyske og Engelske biler kan levere med rustfrie rør. Ferrita, Fenno, Imasaf og Magnaflow rustfritt eksosanlegg og Magnaflow katalysator. Dermed kan vi ved hjelp av vår elektro – hydrauliske rørbøyemaskin.


Eksos utløpet er formet slik at det ikke er mulig å montere på slange. Vurderer rustfritt stålrør, typisk rør -stykket fra en standard støvsuger, . Jeg vet at de fleste som lager eksos til biler bruker for grove dimensioner og tykke rør.

The bottom line blir altså at rustfrie rør er det eneste som garantert hjelper! Noen som har erfaring med rustbeskyttelse av eksos rør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg