torsdag 19. mars 2015

Biltema silikon

Legg til i innkjøpslisten. Universaltetning for bil, båt og hjem. Herder til permanente fuger. Hurtigherdende, vannbestandig og elastisk.


God heftevne mot glassfiber, glass, metaller og malte flater. Antibakteriell, hurtigherdende, elastisk og UV-stabil.

Snabbhärdande, vattenbeständigt och elastisk. Fester mot de fleste byggematerialer. Gir en permanent og vanntett fuge. Anbefales ved fuging av keramiske fliser for eksempel mellom . Silikon är en vattenbeständig universaltätning för många ändamål. Köp din silikon på Biltema.


Finns i lager i varuhus. Lämplig för tätning av fönster- och .

Härdar till permanenta fogar. VERMÅLNINGSBART SILIKON 300ML. Noen som vet om biltema har silikon som kan brukes til akvarier?


Næringsmiddelgodkjent silikon som tåler konstant kontakt med vann! Tremcos akvariesilikon GS2er tilpasset for fuging av materiale som kommer i kontakt . Hva heter den silikonen man kan få kjøpt på biltema som man kan bruke te å tette . Står på farten for å dra på biltema å kjøpe silikon , men har en fornemmelse av at jeg ikke kan kjøpe hva som helst. Altså at det er en spesiell . Kjøpte en tupe Transperent silikon på biltema i dag. På utsiden av tuben er det bilde av et akvarium med fisker.


Det jeg da lurer på er om denne . Var innom biltema for å kjøpe silikon til å smøre gummilistene på bilen, rundt 10èrn for en høvlig tube. For morro skyld ville jeg sammenligne . Etterpå så ligger det brun silikon i ruglene i tapetet, og noe sitter delvis fast på. Men utrolig nok så funker silikon fra biltema helt greit på de fleste områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg