mandag 16. mars 2015

Rib reparasjon larvik

Har du en skade du lurer på om vi kan hjelpe deg med? Beskriv skaden kort i en mail og legg ved bilder. Autorisert for reparasjoner av alt av båter fra Zodiac, Bombard og Avon, . Hvordan påvise og reparere lekkasje rundt ventilene på din gummibåt (VIDEO) . Vi har lang erfaring med reparasjon og evnt.


RIB og gummibåter Kontakt oss for nærmere informasjon og tilbud.

Søk på Båtreparasjon i Vestfold ga disse treffene:. Påhengsmotorer og større glassfiberskader repareres av autorisert verksted i Stavern eller Larvik. Stikkord: Gummibåt RIB Verksted Delesalg Skadetaksering Zodiac Bombard Narwahl . Reparerer alt av RIB - og gummibåter, - hurtig fagmessig og rimelig. Trenger noen gode råd og tips til åssen vi muligens kan redde dykkerbåten vår!


Rib Works AS har besøksadresse Hegdalveien Larvik. RIB Works AS fra , Vestfold. Bufret Zodiac Cadet RIB serien er produsert i høy kvalitet i kombinasjon med linjer.

Vi lagerfører et meget stort utvalg av utstyr for vedlikehol reparasjoner , . Mangler: larvik Vil skape et kompetansesenter i Larvik - Seilmagasinet. Innhold › Seilbåter og utstyr Bufret 25. På Hegdal ved Lågen i Larvik har det vært drevet både salg og service på.


Ribworks , eies og drives av Jarle Fridlun er spesialist på RIB . Kjenn smaken av saltvann og sjølufta som river i håret. Underveis beundrer vi det vakre kystlandskapet. Flytedokker er spesielt godt egnet til vannscooter og RIB, for å unngå.


I over år har vi skapt arbeidsplasser og spilt en viktig rolle i norsk samfunnsutvikling. Gjennom aktivt eierskap skal . Hendelsesnyheter fra Sarpsborg : Politi, brann, trafikk , relevant info. Norges største båtutstyrskjede. Arendal, Bergen, Fredriksta Stavanger, Kristiansand og Oslo. WoodTech AS har egen prosjekt- og produksjonsavdeling lokalisert på Hegdal industriområde i Larvik.


Spesialister på vedlikehold og reparasjoner. Oppdragsgivers RIB ved anskaffelsen og i byggeperioden. Reparasjon skadet erosjonssikring. Arbeidsleder verksted Larvik.

Sivilingeniør, fagansvarlig RIB. Postadresse: Hegdalveien 67. Alt du trenger til båten og båtlivet. Produktene våre har god kvalitet til en lav pris, noe som gir deg en rikere fritid.


Velkommen innom Biltemas båtavdeling! Leiebil og varebil over hele verden med Europcar. Gode tilbud og spesialpriser online. Reserver ditt kjøretøy i dag med vår enkle 3-trinns booking.


FREE delivery and returns.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg