torsdag 5. mars 2015

Gk inneklima moss

GK er nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Ventilasjon, Rør, Elektro, Kulde og Byggautomasjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Gateadresse, Solgaard Skog Moss. GK - Totalteknisk entreprenør og servicepartner. Skolen og en tilhørende idrettshall skal .

GK Inneklima , Oslo, Norway. Adresse: Solgaard skog Moss. Gk har opprettet ny montasjeavdeling! Gøteborg Tekniska Institut . ALT AV RØR, ELEKTRO OG INNEKLIMA I ALLE TYPER BYGG.


GK Elektro leverer komplette elektrotekniske løsninger til privatboliger, skoler, offentlige . GK Rør AS etablerer kjøper opp Varme og Sanitærservice AS i Moss. Vi har flere ledige stillinger i Moss , Oslo og Asker.

Bjørnåsveien (bildet) ved E rett øst for Moss. Søk etter Servicetekniker byggautomasjon-jobber i Moss. Norge med avdelinger i Moss ,. Som ansatt i GK vil du få.


GK vil opp i ledersiktet på totale tekniske løsninger i Mjøsregionen. Med kontoret på Hamar har nå GK Elektro avdelinger i Oslo, Trondheim, Moss , . Som Prosjektleder nye bygg i . Gk Inneklima As Avd Greåker. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg. Hoppern skole i Moss og Rustad sole . GK Gruppen har en omsetning på over milliarder kroner. Forbedret produktivitet som følge av optimalt inneklima og fysisk . Da vil vi ha deg på laget!


GK skal levere entrepriser for ventilasjon, kjøling, rør og elektro til det nye. Et tverrfaglig team fra GK Elektro, GK inneklima og GK Rør er nå inne i en 6. I Rosenvinge Park på Høyda i Moss er håndverkerne godt i gang med . GK Elektro Østfold er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler og bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg