mandag 30. mars 2015

Silikonfett jula

CRC Silicone smører, beskytter og frisker opp plast, gummi og treflater. Fettet gir utmerket smøring, særlig mellom ulike materialer. Fettet ger utmärkt smörjning i synnerhet mellan olika material.


Rengöringsmedel som rensar ytan från fett-, olje- och smutsfläckar innan applicering av grundfärg och topplack. Användandet av silikonborttagning förbättrar . Bufret Oversett denne siden Metallfritt specialsmörjmedel för bromsdelar!

CRC Bräklube är ett specialanpassat bromssmörjmedel som håller kritiska delar fria från smuts och optimerar . Ta du lugnt vanligt fett gummit tål detta jag har gjort så i åratal på min Ford och tror . Heller ikke silikonfett hadde de på Elektroimportøren. RSK Nr ANVENDELSE: Næringsmiddelgodkjent silikonfett med ekstra høy. I beskrivelsen for STARTA Universal Smørefett fra Jula står det at Dette produktet er en mineraloljebasert. På gummilister brukers silikonfett.


Armaturfett För smörjning av till exempel gummipackningar och plastdetaljer. Används vid byte av insatser och reservdel.

Dette hadde sannsynligvis gått bra om o-ringen hadde vært smurt inn med silikon -fett eller lignende. O-ringene var helt tørre, det fulgte ikke . Ingen farlige ingredienter. AVSNITT 4: Førstehjelpstiltak.


Beskrivelse av førstehjelpstiltak. Finns på mekonomen, jula och andra butiker. Ett problem med Si-Tech-ringarna är att man måste komma ihåg att lägga lite silikonfett.


Men det finns även på biltema och jula. Börja med diskmedel, det funkar lika bra. Vissa säger att silikonfett inte är bra på lång sikt, då det torkar ut gummit. Hanefett er lukt og smalkløst, matvaregodkjent silikonfett.


Jula har også denne krana for nåke krone billigare. Så det jag behöver är lite t-sprit, tops och silikonfett. Om sprutmunstycket inte har använts på en längre tid kan sprutmunstyckets metalldel smörjas med lite . Biltema har en tub silikonfett för gummi som känns mycket nära Michelins klet. Något som finns i butik helst, Biltema, Jula osv.


Jag har öppnat delen och lagt på universalfett (köpt på Jula ) på plats A (se bild).

Jag undrar om någon har någon . Bruksanvisning för batteritestare Bruksanvisning for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg