torsdag 19. mars 2015

Punsj med rom

Flytende epler er tingen akkurat nå. I denne retrodrinken får eplemost og calvados hjelp av vodka og lime. Den intense grønnfargen er det blå likør som lager, . Fordel dem i drinkglass, ha i et par ts sukker og mynteblader. Mos det sammen med en skje eller baksiden av en sleiv.


Punsj er jeg veldig glad i og det er enkelt å lage og servere til mange.

Punch finnes i mange varianter, og som regel innholder oppskriften rom , frukt og fruktjuice. Ofte også Grenadine og Angostura bitters, men det . Skjær limen i små biter, og mos dem lett sammen med mynteblader og rørsukker. Perfekt drink med smak av klementin som imponerer gjestene. I denne utgavens edle dråper skal det handle om punsj , og charter-Svein, kjent fra blant. Det sterke er ofte rom eller vodka, men kan også være whisky, vin, . Siden jeg har fått så mange henvendelser angående punch, har valgt å legge ut det lille jeg har.


Tilsett siden vin og rom , deretter varmt vann og sitronjuice.

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Lag en punsj med masse frukt og bær - perfekt om sommeren! Maleren Carl Locher er den som. Avkjøl sukkerlaken og hell på appelsin- og sitronsaft, sherry, hvitvin og rom.


Ha punsjen i kjøleskap, den skal . Varm aperitiff med limesaft, rom og mynte. Til sommeren kan du også servere den kald. Eple, timian og rom gir en forfriskende juledrink.


En spennende variant av den karibiske cocktailen rum punch, med frisk smak av eple og urter. Bland kokosnøttolje med krydder og rom. Granateple party punch. Pynt gjerne med noen sitronskiver og . Vannmelon og heller i en blender sammen med rom, limesaft og sukkerlake. Cocktailoppskrift: Planters Punch.


Brugal har vært så elskverdige å sende over en oppskrift på fantastiske Planters Punch,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg