mandag 9. mars 2015

Bad inspirasjon blogg

Alt du må vite når du skal pusse opp badet. Så, hva bør man tenke på før man fikser på badet ? Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet. BADEROM - tips - blogg - interiortips - Porsgrund.


Her får du inspirasjon til en pen og praktisk dekorasjon på badet eller soverom som ikke bare er vakker, men.

Ann Helén står bak bloggen modernestil. Bonytt har i samarbeid med Modena Fliser designet trendbad Badet er et praktisk og…. Trenger du inspirasjon for den spennende tiden vi går inn i? Badet handler ikke bare om design, men også om velvære. Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og tips til når du skal pusse opp badet.


Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon. Renovere eller bygge nytt bad ?

Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Jeg blir så glad av et fint bad ! Så til deg som er midt i oppussing, eller bare evig drømmer, marmor er virkelig tingen. Nyt disse bildene og drøm . La disse badeværelsene i bloggen inspirere deg. Vi tilbringer mer tid på badet og ønsker sitteplass, enten til å slenge fra oss.


Vi reiser mer og henter med oss inspirasjon fra hoteller og andre . Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst lekre fargekombinasjoner som skaper ditt helt unike baderom. Da vi flyttet inn i leiligheten så var ikke badet stygt, men det var veldig mørkt. Vi ønsket oss ett lyst bad med store deilige fliser, så vi bestemte oss for å rive det.


Hej Camilla tack för super fin blogg ! Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon. Har du planer om å pusse opp badet i år? Mangler: blogg Slik finner du inspirasjon til å pusse opp badet - VB-bloggen - vb.


Finn inspirasjon til oppussing av badet ved å bruke moodboards og pinterest. Besøk utstillinger i butikker og ta med prøver hjem. En av de tingene som skiller designbelysning.

Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter . Abboner på nyhetsbrevet vårt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg