onsdag 18. mars 2015

Porselensservant

Remove from listAdd to list. Porselensservant for konsollmontering. LED-lyslisten som vises på bildet med . Rektangulær servant for nedfellingi plate.


Kan også benyttes som heldekkende servant på underskap str 80x45.

Mål servant: 810x460x150mm. Bilde av Venus porselensservant. Kjøp PORSELENSSERVANT CAMDEN HVIT 1CM online hos BAUHAUS. Baderomsmøbel i moderne design, med to skuffer, enkel servant i porselen og enkelt . Minimalistisk design hvor skrog og fronter er hellakkert i hvit høyg. Servant - eller håndvask om du vil, er baderomsmøbelet du bruker mest.


Hvorfor ikke også la det være det fineste? Et vakkert, høyt skattet smykke du elsker å .

White porselensservant dobbel 1cm. Store rom fortjener møblering med store ambisjoner. En Large-løsning med et lett nesten svevende uttrykk. Kombinert bade-, sminke- og påkledningsrom med . Miks høyde og grep på sideskapene og gi ditt nye baderom et utradisjonelt uttrykk.


Du kan også velge mellom flere forskjellige belysningsløsninger over speilet. I likhet med møblene er den tilhørende servanten også dansk designet og utført i høyeste kvalitet. Servantene er fremstilt i ekte sanitærporselen med en glatt og . Atina heldekkende porselensservant.


Håndmalt servant, nummerert og signert av kunstneren. Lys bolleservant, Ø3cm. Ekstra tynn bolleservant som gir et elegant uttrykk.


Se Dansani Luna og finn et stort sortiment fra Dansani . Selger her en Duravit baderomsservant i porselen. Armaturet som er avbildet følger me. Plan porselensservant med kranhull og overløp.

For boltemontering eller på Keramag Renova Nr. Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler. I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom.


Vi tilbyr også servantar, . Mari grå matt med nye Freya porselensservant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg