fredag 18. november 2016

Hva er modulsofa

Sett den sammen bit for bit som et byggesett til den blir . Interiørarkitektene i Dis gir deg åtte tips om hva du bør se etter når du velger sofa. Med en modulsofa fra Bohus kan du selv bestemme akkurat hvordan du ønsker at din sofa skal se ut. La deg inspirere av alle de ulike modulsofaene, her. Sofaer kan også brukes til å ligge på, ofte for én person, men gjerne for to eller flere.


Bestill på nett og hent i butikk.

Modulsofaer har kommet for å bli. Se tipsene til hvordan du finner en fin og riktig sofa for din stue! Se vårt utvalg, og la deg inspirere. Hos Skeidar finner du modulsofaer som passer din stue. Se alle modulsofaer på på skeidar.


Vi har moderne og tidsriktige sofaer i en rekke stiler og farger. Skift trekk og du får ny modulsofa. Hva er bedre enn å få det akkurat slik du vil ha det?


Du er unik, og sofaen din bør også være unik.

Flytt om på disse modulene så ofte som du ønsker, . En modulær sofa og kjærlighet sete tar opp mye plass og trenger ikke nødvendigvis være riktig for din spesifikke hjem oppsett. Shuffl er en modulsofa og faktisk bare den andre sofaen den unge designeren Anne Boysen har designet for den danske produsenten Erik . Så hvorfor skjer dette, og hva kan du gjøre med problemet? BANK DEN OPP: Har du en sofa med myke puter, er den eneste løsningen å . Brukes alene eller som modul til andre Dorian elemeter. Det finnes mange kreative løsninger for å kombinere din modulsofa slik at den passer akkurat ditt hjem. Begynn med å tenke over hva du vil få ut av din . Hos oss finner du en rekke byggbare sofasystemer slik at du kan sette sammen den perfekte sofaen for deg og . Tønsberg, og vi vil hjelpe deg.


Magsofaen er designet med maksimal komfort og minimale detaljer. Sofaen er konstruert ved hjelp av en solid konstruksjon med slitesterk skum og innvendig . Sofa er en lang benk til å ligge eller sitte på. Den har ryggstø og armlener og er stoppet i setet og i ryggen. Vi i Martela lever som vi lærer.


Vårt hovedkontor i Helsingfors er innredet etter det aktivitetsbaserte prinsippet – og med en stor dose . Hvem kjøper en sofa til 11. Hun lurer veldig på hva som har skjedd med sofaen, og hvorfor den ble .

Mange vil ha grå sofa og grått alt, men det synes jeg blir litt kjedelig, sier han. På Stressless sofa er hvert sete en individuelt regulerbar sittesone. Les mer om hva du kan kreve når noe er feil. Hva skal til for at jeg har grunn til å klage?


Jeg klarer virkelig ikke å velge hva slags stil jeg skal gå for. I jakten på den perfekte sofaen har jeg opprettet et sofa -board på pinterest, men . Basic Home modulsofa hjørne fra Norske Formfin selges. Kan lett bytte om på modulene alt etter hva som passer.


Hva tenker dere, er dette dyrt eller billig? En kompis spurte oss nemlig hvorfor vi kjøpte så billig sofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg