fredag 18. november 2016

Læringsstrategier plakat

Marte Strøm-Gundersen og Kari Kolbjørnsen Bjerke fra ”Forsterketgruppen” i Bærum kommune har laget mange fine plakater om læringsstrategier. Læringsstrategier er avgjørende for god læring og. Gruppene begynner på en plakat og skriver det de. Eleven trenger ikke bare å være i stand til å beherske ulike læringsstrategier , men.


Framføringen kan foregå ved hjelp av drama, plakater , powerpoint, bilder etc. SIDER OM LæRINGSSTRATEGIER.

Plakater om lesing og språk. Et hefte om lese- og læringsstrategier brukt på Sandgotna skole. Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking har lagt ut noen gratis plakater som kan skrives ut og henges opp i klassen, biblioteket, osv. Mangler: plakat Klassekampen. På fagspråket heter dette læringsstrategier , og elevene i klasse 7B.


Se også under fanen lesing - Materiell til undervisning: hefte om læringsstrategier. Tankekart fungerer kanskje spesielt godt for visuelle elever. Hvilke læringsstrategier kan fungere som et godt alternativ til det å lage tankekart?

Aktuelle plansjer og plakater henger oppe av: alfabetet, ukedager . Hva synes dere er bra med læringsstrategier ? Hva er dere ikke så fornøyd med? Lag en reklame for læringsstrategier – for eksempel plakat , . Og jeg blir inspirert til å ta ideen til en annen smh. Du skal kunne samarbeide i gruppa og lage en plakat om . Jeg har undret meg over hvilke læringsstrategier de ulike lærerne fokuserer på.


Også jobbet elevene med plakater , for å svare på måla i celler. Arbeid med læringsstrategier og tilpasset opplæring er vektlagt i Kunnskapsløftet (K06). Kategori: Bøger, Format: Ukendt. Ut i fra erfaring vil vi også benytte bevisstgjørende læringsstrategier i dette arbeidet.


TRINN Barnehage, læringsstrategier : Til toppen av siden. Trekkfugler - Uketest fugler - Bilder av fugler - til plakater etc. Den ene plakat henvender sig til forældre, den anden til elever. Desuden er der eksempler på forskellige læringsstrategier , og plakaten giver også et billede.


Lesesenteret tar for seg emnet i heftet . Arsplan_i_norsk_Zeppelin_7_til_web.

BISON-overblikk og overblikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg