mandag 14. november 2016

Vinkeldrev drill

Støttehåndtaket kan dreies 360° og . Hva er spesielt med støttehåndtaket til vinkeldrevet ? Hint, du finner svaret i produktbeskrivelsen her. Utmerket tilbehør til skrudrill, som gjør det lettere å trekke til skruer i vanskelige vinkler og på trange steder. Gjør at du lettere kommer til på.

Legg til i innkjøpslisten. Drill og skrutrekker CD18P PRO. Les også: Ny drill kan tenke . Vinkeldrev og mat så hardt du kan med lav hastighet på boret.


Metabo BS LTX BL Q I, Li-HD drill , med momentforsats Power X3. En boremaskin med vinkeldrev for arbeid der det er liten plass. Vi gjør det enklere å være fagmann!

Nr KAMPANJE Verktøy VI KAN ELEKTROVERKTØY! Stabil opplagring og solid vinkeldrev. Mighty Seven Popnagleadapter til skrumaskin.


Robust planet- drev for lengre . Passer alle driller med 10mm eller . Mafell 10M batteridrill akku 1V vinkeldrev Mafell 10M batteridrill akku 1V Momentinnstilling Mafell 10M batteridrill akku 1V luftstrøm Mafell 10M . Finnes det graders chuck som man kan sette på drillen , sånn . Et annet tips når du får deg trekker er å kjøpe det vinkeldrevet i. DRILL ,PNEUMATIC, PORTABLE. Denne drillen har fulgt meg i. Hvis du forborer med for stort. Personlig er det å bore gjennom 7mm . Det skal inngås avtale(r) for stor og liten drill samt sag.


Topp med enker vinkel °. Juridisk tapping, spiral, tosidig.

Med vinkeldrev kommer du til på steder du vanligvis ikke kommer til med drillen. Se videoen og delta i vår konkurranse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg