fredag 11. november 2016

Vond lukt fra toalett

Det lukter vondt på toalettet vi har i 2. Vond lukt rundt og fra toalettet er et problem mange har. Har fått litt problemer med kloakk lukt fra toalettet. Tenkte ikke på lufting da jeg la opp rør. Eneste luftingen jeg har er utlufting fra den (tette) .

Vi har et lite toalett i kjelleren, og det lukter alltid kloakk der inne. Lukten kommer uten tvil fra toalettet , men jeg ser ikke bobler i vannet, og lurer . Har et merkelig case med vondt lukt fra et vegghengt toalett. Jeg skjønner virkelig ikke hva problemet er.


Har flyttet til ny leilighet, og toalettet lukter stramt urin. Omtrent sånn det kan lukte på herretoaletter . Men vi sliter med dårlig lukt på toalettet.

Lukter så innmari vondt etter at han har vært på do. Flere resultater fra forum. Hus, hage og oppussing - Diskusjon.


Noen som vet hvordan man fjærner vond lukt ? Altså lukten fra kloakken slår tilbake fra toalettet. Jeg har en fots gambling, med fastmontert toalett med håndpumpe. Hver gang jeg går på do, og etter 2-pump lukter det skikkelig kloakk på . Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren.


Her er tipsene til hvordan du blir kvitt . Dårlig lukt på toalettet er ikke forbundet med en god opplevelse. Heldigvis er det mulig å unngå! Er du av dem som ikke orker å bruke badet hvis noen har vært der før deg og det henger igjen vond lukt ? Vannlåsen er, ifølge Otto, en innretning som hindrer at vond lukt fra kloakken . Det finnes et gammelt kjerringråd som sier at du ved å tenne en fyrstikk og slippe den i toalettet før du trekker ne kan redusere lukten av . Det er bare ikke like behagelig å . Du kjenner til det, har vært innom på toalettet du ikke ville benytte, men du måtte bare sånn på do.

I året som har gått, har vi opplevd en stadig tiltakende odør fra båtens toalett. Ofte er det en litt udefinerbar lukt. Dette vil bidra til vond lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg