mandag 28. november 2016

Zodiac åregaffel

I slagbestandig plast, gummi og syrefast stål. Monteres på åren og sikres med klemring (grå). Ved bestilling må vi ha et bilde av den blå plaketten på akterspeilet for at vi kan være sikre på å levere . Leveres komplett med årer, åregafler. Sammenleggbare og solide joller med spiledørk og årer.


Zodiac Cadet Compact 2RIB gummibåt.

Levers komplett med bærebag, årer, åregafler , rep. Lekkasje akterstavn Bombardier gummibåt. Flere resultater fra baatplassen. ZODIAC ÅRESETT (STK), CADET STANDARD ÅRER. Info: Åregaffelfeste, grå.


For oppustelige s aftagelige årer til gummi række båd. Karakter Spesielle merknader. Innredning: Åregafler med sikring.

Ifølge sælger ingen utætheder med med en enkelt lap. Talamex Gummibåd Farve: grå. Vi fører de mest gængse reserve og sliddele til gummibåde. Bemærk: passer til de fleste gummibåde.


Alt fra sædefæste og åregaffel til dræningsventiler og . Inkludert tilbehør: Båten leveres med monterte åregafler , fire bærehåndtak, solid fortøyningsfeste og bunnplugg. Den oppustelige køl er utæt i ventilen. Til guMMiBÅde ZOdiA PAgAJer PlASTgAFler Kajakpagaj Kraftig model, let i vægt. Click here to find similar products.


Det er også et stort låsbart rom bak til bensintank og annet utstyr du skulle trenge å låse inn. Hobby 4Classic blir levert med åregafler og håndtak innvendig, . Når vi ikke hadde motor måtte vi ro, intil den ene åregaffelen brakk ! Lækker AQUARIB jolle med sæder, EVA-skum, åregafler med lås samt årer,. Hel og fin zodiac med hk mariner selges. Mangler sitteplater, åregafler og årer, og er noe slitt.


Lite brukt og strøken zodiac cadet fastroller 3til salgs. Gummibå zodiac båden har et par fejl, derfor den lave pris. Let stærk og vedligeholdsesfri jolle (1kg, med styrepult 1kg) Velsejlende båd med årer og åregafler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg