onsdag 16. november 2016

Montere jordingsmuffe

Ved renovering av bad må det monteres jordingsmuffe på avløpsrør. Det jeg lurer på er om det er mulig å montere muffen(tjøme, ola subb osv) . Jordingsmuffe innlegg 4. Ny installasjon i gammelt hus innlegg 5. Skjønner at den skal hindre at strøm .

Ringjord og jordingsmuffe - bilde (2). Har pr idag gamle avløpsrør som kommer inn i huset (nedstøpt i kjellergulv). Dermed elimineres faren for ubehagelige, og i verste fall livsfarlige strømstøt for personer i våtrommet m. Se video nederst i innlegget for . Nei, det er ikke vanlig å montere jordingsmuffe når man bytter stikkledning. Har en liten diskusjon med en kamerat av meg som er rørlegger.


Legge avløpsrør som bunnledning.

Tetthetsprøving av bunnledning. Montere sluk i bunnledning. Det monteres ofte en jordingsmuffe et eller annet sted på avløpsrøret selv om dette er av plast.


Det legger seg et belegg av fett inni røret så . Det skal monteres stoppekranskilt på vegg som angir beliggenhet. For avløpsinstallasjoner monteres jordingsmuffe før første avgrening på 2V anlegg. I ettertid ble avdelingen ved kontroll av OVA pålagt å montere jordingsmuffe i samtlige hytter.


Enkelte andre småting ble også påpekt ved samme kontroll. Gjelder fra hver leilighet og fellesdel til sammen stk. Det er montert jordingsmuffe ø1på avløpsrøret etter siste forgrening. Grei tilkomst der om en skal montere jordspyd.


Kan den plasseres vertikalt, dvs. Avløpsledningen skal ha jordingsmuffe. Tjømemuffe, Olastubben eller jordingsmuffe. Det leveres og monteres utvendige frostsikre kraner for utvendig spyling.


JORDINGSMUFFE , OLASTUBBEN Ø110.

Alt fastmontert elektromateriell må monteres av autorisert innstallatør!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg