torsdag 17. november 2016

Zodiac gummibåt deler

Zodiac åresett (stk), Cadet standard årer. Gummibåtpumpe , Superturbo 12V. Tofte (aluminium) til WEST gummibåter. Mange av West gummibåter er utstyrt.


Dette er en båt i en klasse for seg selv når man tar vekt og soliditet i betraktning. Passer til Cadet- og Zoom-serien.

Reservedeler til gummibåt Reservedeler til Double-O gummibåter. Vi kan nemlig mer enn bare å reparere og skaffe deler til RIB- og gummibåter ! Innovasjoner og løsninger . Ser de har endel gummibåtutstyr. Valg av gummibåt - hva er bra og hva er dårlig?


Flere resultater fra baatplassen. Vår serviceavdeling har bred kompetanse på service og reparasjoner av alle . Lappesaker for gummibåt av PVC Dette lappesettet passer for båter laget av PVC.

Det er hva du trenger for å reparere et hull i en PVC- gummibåt. LØSNET: Det kan hende limet ikke vil ta på deler av lappen. Bombard Commando - Dersom du er på jakt etter en gummibåt med høy kvalitet til vannsport, arbeid eller friti Commando serien som skreddersydd. Sender deler over hele landet med utførlige reparasjonsanvisninger.


Nettbåt - Båtutstyr AS : Lappesaker til gummibåt. Når uhellet er ute er det godt å vite at man kan få tak i lappesaker til gummi og pvc båter. Eget delelager, - sender lim, deler og manometre,samt gratis råd og dåd over hele landet.


Vi har lang erfaring med reparasjon og evnt. RIB og gummibåter Kontakt oss for nærmere informasjon og tilbud. For høyt lufttrykk kan ødelegge båt. Ved slep av båt skal det ikke være folk ombord i båten. ZODIAC SIB fot - gummibåt.


I vakre omgivelser i Bergsfjorden deler vi den spennende historien om Senja. Vi tilbyr blant annet autorisert servicesenter, samt opplag av båt. Er det noen som har erfaring med Gjeving gummibåter ? Vi utsetter den for begge deler og vi skifter gummibåt hvert 3år ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg