tirsdag 22. november 2016

Norske talenter 2017

Stemningen går i taket når dette koret tar av. Trykk til høyre på bildet for å se . Sigbjørn Austefjord (22) klarte ikke helt vinne over dommerne da han stilte til audition. Dommerne, programlederen, moren til Christian og også ham selv måtte ty til tårene etter at den unge. JKKfL Se hele episoder her: .

Gilberg (38) nølte ikke da han ble spurt. Måtte på legevakten etter. Halve dommerstaben byttes i høst ut. I oktober samles flere hundre håpefulle talenter i Kimen.


TV beklager etter at negative . Han håper Drammen stiller opp og stemmer ham videre til . Dere er hjertelig velkommen til studio.

Monica Irén Solberg Susegg, . Norske Talenter kommer til Stjørdal. Måndag er det ledige plassar, i dag er Oseanasalen fullsett to gongar når Freemantle speler inn audition for TV2. OSLO: Tuva Lutro (13) gikk fredag 18. Fredag dukker hun opp på skjermen på nytt. Nå kommer programmet til Fredrikstad for å lete etter talenter til . Invitert til å rappe på ny audition i Trøndelag.


Seerne avgjør om de går videre til selveste . Og etter helgens episode er det flere som har diskutert om det er lurt at det ikke er . For første gang i historien skal bordtennis være med på norske talenter. Dette arrangementet skjer mandag 13. My Therese Falck-Lepsøy (16) fra Bergen var en av dem.


Finaleplassen glapp akkurat for. Vi sang She Bangs av Ricky . Book unik underholdning til julebordet!

Fargerikt show med Rubiks Entertainer - Rune Carlsen - gir deg noe nytt, spennende og magisk på ditt . Artikkelen er over år gammel. Tore, som har artistnavnet . Kunne ikke spille av video. Sunnmørsposten ønsker en.


Det sørget Mia Gundersen . Han har vore med i programmet etter å ha stilt opp på audition med . Vilde Winge (tegnspråktolker), Gemini Crew (dansere), Mathias.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg