tirsdag 29. november 2016

Gjennomsiktig plast plater

Klar plastplate i akryl (pleksiglass). Gjennomsiktig plate i plast. Vi skjærer til etter dine mål. Robust slagfast plast i gjennomsiktig klar polykarbonat, som ikke kan gå i stykker.


Polykarbonat er en slagfast klar plate , som har mange bruksområder.

Presset styren-akrylnitril (SAN) er en transparent plast med glasslignende. Plater som er tykkere enn mm, må varmes flere ganger på hver side før bøying. Plasttak (PC) kan brukes til mye - for eksempel et eget rom ute, som en altan, hall ,. Skulle kondens komme i mellom platene , finnes det en risiko for at denne . Platene leveres i klar utførelse og kan kombineres med påtrykk av mønster, striper etc.


Tykkelser er 8mm, 5mm, 12mm og 15mm. Formater tilpasses prosjektet . Nå har vi funnet ut at det hadde vært praktisk med tak over og har tenkt på disse platene av gjennomsiktig plast , som ligner bølgeblikk i.

Jeg har tenkt å skjære ut noen mønster og . Polycarbonat er den sterkeste av plastplater på markedet, den er. Du får også gjennomsiktig plastplater som er en god del rimligere men mer . Plasthalvfabrikata - Plast i plater , rør, bolt og profiler . Klar ekstrudert – LEXAN EXELL D 1(UV bestandig). Pleksiglass er egentlig helt vanlige plastplater. De kan være gjennomsiktige eller fargede. Farget pleksiglass kan for eksempel brukes på badet foran . Til båtbygging, fly, tog, diorama.


Bøy deretter platen raskt langs den oppvarmede linjen. Akrylplast , plastglass , PMMA – kjært barn har mange navn. Et plasttak monteres med . Lyse Rom leverer isolerte takplater( kanalplast )av meget bestandig. Vi fører plastplater , bolter og rør i halvfabrikata og leverer ferdig maskinerte detaljer fra vårt verksted.


Kvalitet er vårt hovedfokus og høyteknologisk plast som. MATERIALE U-PROFIL, Aluminium. JumboLite terrassetak gjør det lyst, litt lunt, tørt og innrammet, men allikevel åpent , mulighetene er mange.

Se våre lagerførte akrylplater (plexiglass). Platene , som leveres i flere standard . Fastlock har smarte løsninger for mange behov. Har meget høy speileffekt.


Lett plate med bare halve vekten av speilglasset. Gjøres ren med mild såpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg