mandag 21. november 2016

Fødepumpe diesel

Men å skifte fødepumpen på min motor (Yanmar 4JHE) er ikke gjort i en. Elektrisk fødepumpe erstatning fra Biltema etc. Koble elektrisk fødepumpe på tenningslås.


Flere resultater fra baatplassen. Får ikke ut lufta etter kjørt tom for diesel. Forumindeks › serie Land Cruiser › Motor 6x Bufret Lignende 2.

Vi hadde nede dieseltanken i forbindelse med rustsveising av ramma. Tanken ble drenert før demontering og jeg glemte jo å fylle opp før jeg . Den elektriske fødepumpa på graveren min sluttet å funke i fjor. Moderne dieselmotorer har ett felles rør (common rail) som forsyner elektrisk styrte innsprøytningsdyser (injektorer) med diesel under høyt trykk, . DIESELPUMPE FØDEPUMPE Originalt Delenummer er viktig for match her.


Står som regel stiplet inn på toppen av lokket, bare ta av karosserilokket over, børst . Innebygd trykkutjevner sikrer at trykket omgående faller til når tenningen slås av. Loddrett montering nære tanken.

Produkt og lager informasjon. Svarte sist innen en time. Diesel fødepumpe til og 3GM. Men når det oppstår problem . Viser til (av produkter). Jeg har en traktor som trekker dårlig i kulde.


Dess kaldere det blir, dess værre. I denne kategorien finner du lambdasonde, luftmassemåler, drivstoffpumpe og flens forgasser. Vi samarbeider med ledende produsenter som lagerfører bildeler. Fødepumpe Chevrolet TD. Vi leverer Yanmar marine motorer og deler til hele Norge, raskt og enkelt.


Båtmagasinets Motorskole del 3. Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Varene du finner i denne . Er det noen som har byttet fødepumpa på en etds. Noen anbefaler å tømme tanken for diesel , tok sjansen med ca liter på tanken, det .

Vi tilbyr kjente varemerker av god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg