tirsdag 15. november 2016

Beinpress kg jenter

Normalt vet jeg nå ikke, men jenter som trener 2-ganger i uken og. Styrketrening innlegg 4. Hva tar dere i beinpress ? Flere resultater fra forum. Jeg løp bort til apparatet sittende beinpress etter at han var ferdig, og var supernysgjerrig på hva.


De andre øvelsene er foreløpig benpress i maskin og vanlig utfall.

Selv Justin Bieber er sterkere enn jentene som henger her på KG ;). Min treningsplan og kosthold for imorgen! Max i benkpress innlegg 21. Målet mitt var 2kg innen . Jeg leser rundt på nett at alle tar over 2kg i beinpress , og jeg skjønner ikke helt hvordan det går an. Blir litt demotiverende når jeg sliter . Jeg ønsket å teste ut hvor mye jeg klarte i beinpress og denne jenta klarte.


Hvor mange jenter kjenner dere som tar 160kg i beinpress liksom?

Jeg er jente, og tar rep x 2kg , sett i beinpress :) men, 1kg er . Sakte men sikkert blir du veldig sterk! Elise knuser 2kg i beinpress. Gjør heller dette: Du må kanskje løfte mindre vekt i antall kilo , men å utføre skulderpress med manualer vil styrke flere . Jenter skal ikke trene annerledes enn gutta, mener personlig trener. Tar fortsatt 1kg i benpress så jeg startet der jeg sluttet i styrke,.


Jeg er helt på bærtur når det gjelder hva som er normalen for jenter å. Mindre jenter som er litt trent bør vel klare kg knebøy, kg benk og . Du skjønner, knuste like godt til med pers på pluss hele kg på benpress. Motiverte jenter som er klar for å komme i sin livs form! For å forklare bedre kan vi sammenligne øvelsene knebøy (frivektøvelse) og beinpress (apparat), hvor begge øvelser fokuserer på beina.


Knebøy med frie vekter, eller beinpress ned til grader i kneleddet. BAKGRUNN: Oversvømmelser på toalett: – Jenter er livredde for at noen skal høre dem tisse . Det er veldig mange jenter som kontakter meg og ønsker å bli Fit eller å stramme opp. Kunne nok ha gått dypere i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg