fredag 11. november 2016

Led spotskinne dimbar

Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av spotlights med skinner, rondeller og kvadratiske former. Rondane spot skinne Nova Life Sort 3m. Scott Spot takskinne Fast Lavpris Hvit cm.


Leveringstid: Bestillingsvare. LED spotskinner i moduler.

Vi har store og små modeller av downlights, med eller uten LED. Er du på jakt etter Link spotskinne som kan bygges sammen til ønsket lengde? For å redusere disse trenger du en såkalt bakovervendt dimmer. Dimmable spotlights er utmerket for . Finnes også som veggspot og spot rondell. Forventet leveringstid er 1-uker.


Spotskinnen inngår i en serie. Vintagepære Kronelys E1 dimbar.

Dimbar designspotlight, spesiallaget for bruk i boliger, restauranter og kontorer. Dette står imidlertid alltid tydelig på . Spotlight for Titan 1-fase spotskinne. Velg spot lampene som passer deg best.


Led Spotter, bestselger med utskiftbar pære, Led spotter GUrimelig pris. Elby har best pris på Led spotter. Fast frakt kr 9- eller fri frakt . Og med spotere blir det 6watt til belysning, noe jeg syns er. Lyskilden er dimbar og har god fargegengivelse.


Den nettbaserte lysberegneren Fastcalc er intergrert på SGs websider og gjør det enkelt å lage en kjapp lysberegning uten at det er nødvendig å . Denne spotlampen er den perfekte. Tre dimbare lyskilder er inkludert. Bytte ut steinalder halogen med jernalder LED. En dimmbar led pære med form som er tilnærmet lik en vanlig GU10.


Du sparer strøm på å bytte ut halogenpærene i volts spotlys med LED. Men det er ikke helt enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg