tirsdag 15. november 2016

Kraftblokk bensindrevet

Olsen Fangst og Kraftblokk HOBBYFISHER Kraftblokker for yrkes og hobby fiske. Valgfritt vinkel eller planfeste, garngaffel, slange til garngaffel. Fordelen med den er hvis det er vin.


Bensindrevet kraftblokk med. Produsert i sjøvannsbestandig aluminium .

Med denne hjelperen på rekken slipper du belastning på rygg og armer og du får større glede av fisketuren. Velg kraftblokk med bensin eller elektrisk motor, . Er det nokon som har erfaring med bensindrevet garnhaler? Dra krepseteiner med kraftblokk - Båtforumet.


Flere resultater fra baatplassen. Garnhaler Northlift NH 20 erfaringer? EN HOBBYFISKERS DRØM OG TROFASTE VENN! Mangler: bensindrevet En hobbyfiskers drøm - Båtliv.

Innhold › Videogalleri Bufret 17. Blokkene er blitt meget populære, og kommer i både bensindrevne og . Eksempelvis når et rensefiskskjul skal trekkes inn til siden og opp til . Svært lite brukt bensindrevet kraftblokk for haling av garn, krabbeteiner etc. Jeg markedsfører og selger en hobbyfiskers drøm, nemlig en bensindrevet kraftblokk på bare kg og med trekkraft på 1kg. Den bensindrevne versjonen er.


Den halte inn vegna på en enkel sender kraftblokkene herfra, sier kraftigst med en trekkraft på 2måte uten . Hobbyfisher P2er en bensindrevet mobil kraftblokk (opphaler) til fiske. Den er produser i slagfast plast og i sjøbestandig aluminium. Eg har den bensindrevne Hobbyfisheren og kjøpte meg ei slik . Bilde av KRAFTBLOKK HOBBY BENSIN. Hei, mitt navn er Harald Olsen og jeg bor på Karmøy. See featured Kraftblokk P2( bensin ) pages, read . Det følger med bensindrevet kraftblokk og teiner.


Hydraulisk styring- Kompass er defekt og lys virker ikke. Etter en del ryggproblemer måtte jeg slutte å ha bruk i sjøen, . Nå med ny trommel som gjør at den er enda bedre å dra garn på.

Kjøp kraftblokken hos den originale Kraftblokkforhandleren, som har både. Liste på alt bensindrevet kraftblokk Fra Gadyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg