torsdag 24. november 2016

Hvor mange watt på 10 ampere

Komfyren pleier å være på en 16A . Hvordan beregne hvor mange amp en ledning tåler. Hvor mye strøm tåler en 10A sikring? A-kurs-og-10A-kurs Bufret Lignende 17.


Om kursen er eller 16A betyr bare hvor mye kursen er kapabel til å levere av total strøm.

Ampere ganget med spenningen = effekten i Watt. Kan man sikre 5mmmed 16A? Har komfyr, platetopp og oppvaskmaskin på. Warm-up pakke på samme kurs! Flere resultater fra forum.


Bufret Har du for eksempel en kurs på ampere (16A) og skal bruke utstyr på 2volt, bruker. Noen erfaringer med hvor lang tid jeg må beregne med ampere kurs? Ofte lavere i gamle hus fordi vi hadde færre elektriske apparater før etc.

Bruk disse formelene for å regne ut hvor mange ampere varmevifta trekker. A) = effektbehov (W) spenning (V). Er der en venlig sjæl e;out theree;, der kan fortælle mig, hvor mange en given ampere er i watt. Vi har netop fået installere El-varmer i CV . Så det jeg lurte på er om noen hadde et tall for hvor mange watt jeg kan ta ut over en amperes kurs før sikringen slår ut? Noen som vet forskjell på en 12v pg 24v pære på 10W ? Amp kurs ( ampére ) x 2(volt) x √= 6. Her forklarer vi forskjellen på volt, ampere og watt.


Hej jeg har fået nyt elskab og kunne godt tænke mig at vide hvor. Det er i dag tilladt at skifte amp. Jeg vet det finnes en tommelfinger regel for hvor mye watt en. Amperene forteller deg om hvor mange elektroner som passerer gjennom.


Watt er et mål for hvor mye kraft disse elektronene egentlig renner rundt med. I kuldeperioden var det mange som fant ut at kapasiteten i det. Les også hvor mye du egentlig kan spare på å installere en varmepumpe.


En LED-pære på watt vil for eksempel avgi like mye lys som en tradisjonell. Går vi andre veien og vil finne ut hvor mange ampere , bruker vi formelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg