mandag 14. november 2016

Smoothie kopp clas ohlson

Kan brukes til mye - smoothie , milkshake, juciedrikker m. Hakker og mikser i full fart så du får blandet smoothien din i en fei. Ta fram stavmikseren eller blenderen, fyll på med fruktbiter og bær, hell på litt yoghurt og trykk . Passar till mycket - smoothie , milkshake, juciedrinkar m. For tilbereding av smoothies ,. Perfekt når du vil lage deg en go sunn smoothie i en fei.

Lag smoothie eller proteindrikk rett i koppen. Trinnløs innstilling i tillegg til program for smoothie , intervall og is-knusing. Miks en vitaminrik smoothie eller lag en god suppe. Kapasitet på hele liter.


Reservedeler er ikke lagervare i våre butikker. Bestill dem via e-post, telefon eller butikken. Lag din favorittsmoothie eller proteindrikk direkte i begeret.


Flaske med shakerfunksjon til blanding av proteindrikker og smoothies. Avrundet bunn og blandeball gjør det lettere å blande .

Sommerlig krus til hagefesten, grillfesten etc. By på en eksotisk drikke, smoothie etc. Drikkeglass av plast med lokk og sugerør. CLAS OHLSON Pappbeger med lokk, stk.


Solide pappbegre for varme. Krus av plast med lokk og sugerør. Trakt én kopp eller en hel kanne. Gir en jevn og fin saus, suppe eller smoothie.


Mix your favourite smoothies or protein drinks directly in the beaker. Smoothie kopp clas ohlson. Koppen som får plass nesten overalt. Lokket gjør at drikken holder seg varm mye. Clas Ohlson Coline Blender.


Selv om den er god på å knuse is i smoothie , får den trekk for å knuse rene isbiter for dårlig. Blenderen og mikseren – gode hjelpere på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg