tirsdag 22. november 2016

Toalettsete med stige

Thermobaby Kiddyloo er et toalettsete med stige , perfekt for de små som skal lære seg å gå på do alene! Beina på setet kan justeres i høyden for å tilpasses . Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Få dine barn- og babyprodukter levert på 3-dager fra Lekmer.


Cedo almond toalettsete standard hvit. Sete er helt unrukt og er ikke tatt ut av embalasjen. Hos BilligVVS finner du toalettseter fra alle de kjente merkene. Flott design i høy kvalitet og til fine priser. Finn ditt nye toalettsete her.


Toalettsete Duraform universal. Av hvit plast, med sittering av polstret mykt materiale med mønster. Gustavsberg toalettsete LUX hardplast. Passer de fleste typer og modeller av toaletter.


Varmesete, utendørstoalett. Lurer på om vi skal kjøpe det, eller om vi heller bare skal kjøpe vanlig dosete til gutten vår. Noen som har erfaringer med det? Til både barn og voksne, lite barnesete mellom lokk og voksensete. Klassisk og elegant hvitt toalettsete.


Universalsete som passer til de fleste toaletter. Til de eldste hadde jeg et løst sete som . Lilltoa toalettsete er laget i lakkert treverk. Dette sete er ikke beregnet til å brukes som stige for å klatre opp på toalettet.


SensoWash Starck toalettsete med bidéfunksjon Inkl. Elektrisk betjening av sete og lokk, vanlig-, komfort- og damevask, individuell juste. Ifö Cera samt Sign og IDO.


Stige Senteret: Leverandør av stiger , stillaser og rømningsstiger. Hos oss finner du det beste toalettutstyret på markedet. Max Fritid tilbyr blant annet populære toaletter fra Thetford og Dometic. Varsler deg om vannet i kvernpumpen stiger til et unormalt høyt nivå.


I tillegg er det en enkel stige i samme materiale som setet, som barna selv kan bruke til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg