tirsdag 28. februar 2017

Børstelist dør

Til innvendige dører , entreporter, søppelrom og garasje. HOLDER TIL BØRSTELIST 5MM BRE L= 2CM ALUMINIUM. For montering i underkant av terskelløse dører som beskyttelse mot trekk, lyd og støv.


Polystyrolplast med børste i nylon. For sprekker opp til mm.

Problem:I en utebod har vi en dør ut til en trapp. Velg mellom tetningslister og børstelister for dører for ulike gulv. Alle listene er enkle å feste. Selvklebende for dører og vinduer.


Beskytter hjemmet mot forurensninger, insekter,. ERTEC AS leverer dører til flere ledende båtprodusenter. Børstelist , for skyvedør.


Tetning med børstelister fir god vanntetthet og hindrer trekk.

Sorterer etter: Relevans . Nå har jeg vært rundt på byggvareforhandlere, møbelforretninger, jernvarehandel etc. Jeg finner ikke tetningslist til dør , bare til vindu. Tradisjonelt har disse listene blitt brukt for å tette for smuss og lyd på dører og porter.


Vanlige bruksområder for. En børsteliste under en dør , kan være med til at nedbringe varmeforbruget væsentligt. Carl Ras har et stort udvalg indenfor børstelister og tætningslister til døre.


Køb online hos en virksomhed med års erfaring inden for værktøj og beslag! På bestilling kan de leveres med terskelplate, slepelist, børstelist eller tetningsterskel. Daloc Ser en dør som er tilpasset så vel estetiske krav som kravene til. For åpen enfløyet dør (grader) fratrekkes mm. Rw dB) eller børstelist (ikke lyd).


Andre lengder og utførelser kan leveres på bestilling. Vi leverer direkte til kunde. Bruksområder: tetting rundt dører , . Utvendige og innvendige glasspartier og dører.

Avstempling av vindu og dør. Har du ikke det kan du feste på musebånd eller børstelister. Musebånd er tynne aluminiumsskinner du fester med pappstift til spikerslaget. Vi fører ytterdører med utvendig spora plywoo innvendig slett plywood og cellplastisolering. Man kan velge mellom terskelfri dør med børstelist eller eik- eller . Total U-verdi for vindu- eller dør - konstruksjon.


Til dør SG som er innbruddsikret, leveres karmen med spesielle innbuddsforsterkninger. Terskelen kan kombineres med slepelist, børstelist eller mekanisk . Avløftingssperre finnes på samtlige dører slik at de enkelt kan løftes ut . Den kan også leveres med hardvedterskel (brannklasse EI 30). Monteres direkte under døren.


Materiale : Aluminiumsprofil med børstelist av polypropylen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg