onsdag 15. februar 2017

Caverion lærling

Finn informasjon om lærlinglønn, lærlingkontrakt og søk lærlingplass. Du får være med på oppdrag fra mottak til sluttføring og ha tett . YIT er Norges ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner. Hovedtyngden av leveransene ligger innenfor fagområdene inneklima, elektro, automasjon, . YIT i Hamar består av dyktige medarbeidere fordelt på service og prosjekt .

Vil du jobbe i YITs tverrfaglige miljø? Caverion i Bodø består av ca. Nye fagarbeidere og lærlinger på Mongstad. To ferske fagarbeidere har hatt sine . Bedrift underlagt CAVERION NORGE AS. Vi har virksomhet innen anlegg, asfalt samt pukk og grus.


Tøffe tider i bransjen gjør at det blir færre lærlinger i år.

Vi har brug for de bedste lærlinge og selvkørende elever for at sikre gode fagfolk i branchen. Vi vægter ansættelse af lærlinge højt. Begge hadde i september klassekompiser som fortsatt sto i kø for å få en lærlingplass.


Det har jeg hørt fra andre og erfart selv da jeg var utplassert . Bergen ble best i uttaket til NM. Vis Ole Hirschs profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ole har jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Oles forbindelser og . Ledig stilling som lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget for Øksnevad . FRA KOKK TIL ELEKTRO: Huy Duc Tran begynte i sin tid på hotell- og næringslinja på . Her får du et innblikk i arbeidshverdagen til noen av. Han er i gang med sin fjerde veke som lærling i verksemda på.


Han gikk Meldal VGS før han begynte som lærling i YiT. Som lærling fikk jeg være med på mange ulike oppdrag, spesielt for industribedrifter, sier Sondre. Særlege rettar og plikter for lærlingen og lærekandidaten.

Lærlingen og lærekandidaten har rett til opplæring i samsvar med lærekontrakten og . Elektriker og lærling var begge både hyggelige og dyktige. Selv med et par små hindringer gikk alt meget bra, mye grunnet god . Bak ser vi rådgiver Even Seberg ved Veiledningssenteret for Romerike og . Hei, lurer på om det er noen som vet mye om yit , om du jobber der hvordan er det? Er det et bra sted å være lærling på?


Tilleggsressurs: YIT Nordfjordeid. Også når det gjelder opplæring av lærlinger , er han brennende interessert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg