fredag 17. februar 2017

Søppelhus med tak

Er du lei av søppelkasser som velter i vinden. Her er et solid søppelskur for den som ønsker litt ekstra. Hele huset er lagd i solide materialer og skrudd med . Søppelhus renovasjonsdunk hus, pris fra.


Leveres også rett på plass mot ett lite tillegg om ønskelig.

Nå skal jeg snart gå igang med å få bygget meg nytt søppelhus. Skal du bygge nytt søppelskur etter at den fjerde søppeldunken kommer i sommer, bør du lese kommunens nye retningslinjer. Skal stativene ha tak må det være god klaring). Målene er basert på søppelhuset det er bilde av i denne saken). Står søppelkassene dine hulter til bulter og skjemmer?


Da kan du bygge dette flotte søppelskuret, slik at du kan gjemme bort de stygge . Snekker Ønsker å få bygget et enkelt søppelskur til dunker.

En av dunkene er litt bredere og større. Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere. I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk.


Dette er et eksempel på et standar ferdigkjøpt stativ uten tak. Vil du bygge et slikt selv, lager du først . Norsk produsert søppelskur av furu. Shingel på tak ( Katepal ) Leveres som delvis byggesett, hvor bunn er satt sammen.


Bilde viser med plass for 4stk dunker. Duo Miljø - Avfallshus eller Miljøhus - nær Tellus Duo Miljø - Avfallshus - Miljøhus - tak. Norges mest romantiske søppelskur. Planlegg nå å få levert søppelhus i løpet av kort tid.


Lager også til borettslag. Bestill søppelhus også på vinterhalvåret, få tak over søppeldunkene. Der er stort) Har mange modeller.

Image may contain: tree and outdoor. Har et solid søppelstativ med tak i impregnerte materialer til salgs. Fossvegen A-H – Utskifting av vinduer og nytt post- og søppelhus. Etablerer nytt ventilasjonsrom på taket over inngangsparti.


Det er behov for å utvide eksisterende søppel-hus eller rive og lage på nytt. Dagens vegger er av leca og tak av treverk. Borettslage skal bygge et låst søppelhus for 4-avfallscontainere. Vi ønsker en forlengelse av taket på den ene siden slik at dette vil fungere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg