onsdag 22. februar 2017

Garderobestang til vegg

Elfa garderobestangholder vegg til vegg hvit. Feste til garderobestang mellom vegger. Holder for garderobestang stativ til vegg. Passer både til kurvsystem Standard og Mini.


Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler.

Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. Garderobestang hvit 250cm ø 25mm - Cello Byggmakker 1. Stangfeste grå for vegg - Cello. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til.


Med denne holderen for garderobestang kan du montere en garderobestang mellom to vegger. Lag en klesgarderobe på kort t. Har et garderobekott som er m fra vegg til vegg og vil ha en garderobestang til å henge jakker på mellom disse.

Få ting opp fra gulvet med en klesstang og heng det på veggen. Det er både plassbesparende og oversiktlig. Vi har knagger og oppheng til både klær, dekk og . For montering av garderobestang mellom stativ og vegg. Holderen klikkes fast på stativgavelens glideskinne i ønsket høyde og veggfestet skrues fast til veggen. Montering av garderobestang mellom stativ og vegg.


Klikk holderen fast på stativGavlens glideskinne i ønsket høyde og skru fast veggfestet til veggen. Vi har ulike oppbevaringssystem som kan plasseres på gulvet, monteres på veggen eller på døren. For feste av garderobe stang mot. Gjør prosedyren på begge endevegger. Hvis du ikke vil bore i veggen , eller er så heldig å ha et rommelig klesskap, kan et frittstående klesstativ eller en åpen garderobe bli din beste venn.


NORSCAN runde garderobestenger , den klassiske garderoberstangen i. Her har vi valgt en varm rosafarge til veggen i garderoben og en mer. Kristine fått en spesiallaget garderobestang av vvs-rør. Ikke fra vegg til vegg , men som en enkel stang ut, så klærne henger .

Stilrene skap uten håndtak gjør uttrykket lett og enkelt, selv på en hel vegg. Mål opp hjørnet eller veggen du skal montere garderobestangen på, og sørg for at garderobestangen passer. Dersom den ikke passer, så kan . Har en liten nisje i entré der jeg skal sette opp en garderobestang.


Jeg må feste den til veggen på begge sidener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg