torsdag 9. februar 2017

Co2 flaske tilbud

Coflaske til salgs fra Kr. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt . Her er en liste over noen steder som fyller CO2. Oversikten er ikke fullstendig, så gjerne si ifra til Informasjonsansvarlig i Norbrygg om du vet om flere stasjoner.


Vi kan ikke sende fylte CO- flasker , velg derfor tom dersom det skal sendes. Innehalde kg co, som skal vere tilstrekkeleg til å tappe minst 4liter øl.

Har du flaske fra før, kan det velges denne varianten her. Det må derfor velges Mypack som forsendelsesmåte på den. Vi sender ikke fulle flasker i posten, hvis du ønsker å få den tilsendt så tømmer vi den for coførst. CO2-regulator med utganger . COregulator for Sodastream 425gr- flaske. CO-Regulator med utganger - John Guest hurtigkoblinger.


Nye, COflaske sylindre som inneholder kg CO2. TUV godkjent og egnet for alle europeiske land.

Inneholder tilstrekkelig karbondioksid å tappe minst 400 . Annonsen gjelder til lørdag 29. Vi har fast lavpris på Cornelius fatpakke som inkluderer nytt 19-liters fat, regulator , 2-kilos eller 4-kilos CO- flaske og slanger. Vi leverer maskiner for fylling og trykktesting av Cobrannslukker.


Ball lock overgang øl - Fat og tilbehør - Ølbrygging. CoFlaske 5kg med rattventil uten stigerørFlasken er ferdig fylt med 5kg Co2. Akvarium, ØL brygging og Hazermaskiner.


Fulle flasker kan ikke sendes. Karboneringslokk til Corneliusfat. Agas kullsyrepatron holder til cirka liter vann og passer til de fleste kullsyremaskinene på markedet. I våre varehus kan du bytte inn din gamle kullsyrepatron . Stort udvalg af COsvejsere fra private sælgere over hele landet. Køb din næste COsvejser . ZEN COflaske - 6L 20oz - Kun for CO2.


Vi ønsker å tilby deg markedets beste kundeservice, raske leveranser, enkel retur og prisløfte på alle varer. Flaskekapsler 26mm, lys blå, Oksygen-absorberende, 100pk. En COtank, bør en veies før og etter og etter fylling.


Nå vil du aldri gå tom for vann.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi har gått til innkjøp av en fyllemaskin til CO, og fyller rett fra butikken. Vi fyller flasker fra 1-Kg.


Merk at vi fyller fra næringsmiddelgodkjente flasker , og ikke . Fylt COflaske med kg CO2. Ekstra hendig for å stoppe tilførsel av gas til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg