tirsdag 7. februar 2017

Plastrørkoblinger

Denne plastrørkoblingen passer rørene PEL, PEH og PEM, og kan brukes både over og under jord. Koblingen har en lang rekke . Trykk for å vise flere1Ingen flere . Plastrørkobling for PEM-slange. Av CW6DZR avsinkingsherdet messing, godkjent for drikkevann, for best mulig styrke og holdbarhet. Anvendelse: plastrørkoblinger gir en tett og strekkfast forbindelse og kan . Brukes til nye innkommende vannrør.


Tåler trykk PE (PN1). Både under og over bakken. Kjøp Rør og deler i nettbutikken. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering!


Serien med mekaniske koblinger fra GF Piping Systems er blitt utviklet for bruk i vannsystemer for å sikre deg en hurtigere og enklere installasjon i forhold til en . Miljøkriminalitet Vest Tank i Gulen: To tanker med såkalt avsvovlingsavfall eksploderte i mai i fjor. De tidligere eierne av Vest Tank er under . Sammenlign tilbud på Tippunion isiflo i kategorien Annet VVS fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt . Her er resultatene av ditt søk etter Bakkekran. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Annet VVS hos de ulike nettbutikkene som selger Bakkekran, . Varmekabel forlagt i 25mm kobber rør, trenger en T - isiflo_tippunion_110_33. Isiflo plastrørkobling sikrer en tett og trekkfast forbindelse.


Her finner du et omfattende sortiment av tilkoblingsteknikker for i prinsipp alle typer VA-rør. ISIFLO duktilgods kobling er en strekkfast plastrørkobling for PE, PEX og PVC rør. Støttebøsningen anvendes på PN10-rør sammen me.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg