tirsdag 28. februar 2017

Premiesløyfer

Bilde av små trofe pokaler, ca 7cm. Alle arrangører skal ha en oppnevnt utstillingsleder som har som oppgave å sørge for at utstillingen arrangeres i henhold til. Velkommen til Direkte-Premier as - Norges største leverandør av premier til dine arrangement. Først og fremst må du lære deg at det nå finnes fire premiesløyfer fra kvalitetsklasse - rø blå, gul og grønn. Det skulle være enkelt siden vi har hatt disse . Som fersk i ringen er det vanskelig å skjønne hva de ulike sløyfene og premieringene som hundene får i ringen står for.


Her er det som står i utstillingsreglene . Premiesløyfer , kritikkskjema, premielister og rosetter skal inn i alle ringene. Ringsekretærer og skrivere gjør en kjempejobb med å få alt til å gli knirkefritt i ringen. Alle premieringer markeres med premiesløyfer i ulike farger : BIS = nasjonalfarget, bred.


Det var så koselig å se igjen både Runa og Hege, det er jo mange måneder siden sist. Vi satte oss på Sosialen, og . Alt annet på veggene så gammelt ut, deriblant falmede premiesløyfer og et støvete maleri av et brudefølge der noen frosker bar det lange slepet på kjolen til en . Kan noen fortelle meg fargene på rosettene i forhold til plassering? Suppe på en spiker: premiesløyfer for åpen og tradisjoenll klasse. Excellent i kvalitetsklasse = rød.


Sufficient i kvalitetsklasse = grønn. Good i kvalitetsklasse = gul. Brukskrav for deltakelse i brukshundklasse Raser som i tillegg er markert med uthevet skrift har brukskrav. IT-SATSINGEN – PROGRAM ELGHUNDPRØVER: 126.


NKK REGION TRØNDELAG – PREMIESLØYFER – REF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg