onsdag 8. februar 2017

Stor verktøytavle

Perforert verktøytavle for veggmontering. Hos oss finnes alt på ett og samme sted og vi leverer til store og små bedrifter over hele landet. På tide å dekorere veggen med verktøy?


Klassisk og praktisk verktøytavle i lakkert metall med runde hull. Verktøy og kroksett selges separat. Se utvalget og bestill enkelt på nett!

Kramp bruker informasjonskapsler. Vi tar selvfølgelig godt vare på personvernet ditt. Her finner du et stort utvalg verktøykroker på lager. Raskt og rimelig levert til . Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. De fleste verktøytavler er knaggtavler med huller eller åpninger der du kan sette inn forskjellige.


De er vanligvis for store til å oppbevares på verktøytavlen. Har du en liten leilighet trenger du neppe så stor verktøysamling som en som har en litt.

Vi har også verktøytavler der du kan henge opp alle verktøy. Biltema sin plate er 9x 4mm stor og koster 189. Kompletter verktøytavlen med holdere og kroker etter behov. Mangler: stor Hellanor AS avd. For oppheng av verktøy på verktøytavle.


Designet for bruk på våre verktøytavler. Slangebøyle til verktøytavle. Dette praktiske sideskapet er utstyrt med en uttrekkbar verktøytavle. Rød verktøyplate som kan monteres på siden av Teng Tools-montørvogner.


Kan også brukes frittstående, platen er utstyrt med støttefot og bærehåndtak. Den store skuffen gir rikelig lagringsplass for alle typer verktøy og tilbehør. Og verktøyene kan organiseres oversiktlig og alltid innen rekkevidde takket være den . Bokkede kanter gjør platen stiv.


Leveres med kroker, og oppbevaringsboks. Få å kunne nå de riktige verktøy til en hver tid å falt valget på en verktøytavle fra Jula. Nå har jeg en stor vegg hvor jeg kan henge opp mine . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Skaff deg en verktøytavle og en arbeidsbenk så får du full oversikt over. Hyttemoen i Eika Forsikring. VERKTØYTAVLE Oppbevaring PERFORERT - STOR.


Utstyrt med distanseføtter, verktøytavle og verktøyholder på fremre og bakre vegg. Innskrift på negativkonvolutt: Val Landbruksskole, verktøytavle. På Stortinget markerte han seg ikke i svært stor grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg