fredag 17. februar 2017

Våtrom definisjon

Spørsmål: MÅ våtromsnormen (BVN) følges når det bygges bad eller vaskerom? Et våtrom er et rom med vanntilførsel og sluk i gulvet. Fortalte takstmannen dette, og han ga meg da definisjon på våtrom.


Og enkelt forklart, rom med sluk er våtrom. Rom uten sluk er ikke våtrom.

I kjeller har jeg leilighet, samt en utvendig bod vi har beholdt selv. Denne boden skal benyttes som teknisk rom, med . Her finner du betydninger av ordet Våtrom. Du kan også legge til en definisjon av Våtrom selv.


Med våtrom forstås rom påvirket av vann eller høy relativ luftfuktighet. Byggebransjens våtromsnorm forklarer reglene og viser løsningene som. Dette er minst alle veggflater som er definert som våt sone i figur 1.

Jeg vet at rom med toalett og vask uten sluk i gulv ikke defineres som våtrom , men hvor mange våte ting kan man peise på med før det er krav . Introduksjon og definisjoner. Står vaskemaksinen for eksempel på kjøkkenet eller et annet rom det ikke er sluk i gulvet, er det heller ikke et våtrom per definisjon. Skade på gulv og vegger i våtrom som skyldes at dette er utett. Fagrådet for Våtrom utgir og holder à jour Bygge-. Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av.


Våtrom defineres som rom som har vanntilførsel og sluk i gulvet. Dette vil i all hovedsak være ba og i noen tilfeller vaskerom. Disse rommene har egne regler.


Store rom, der sentrale ganglinjer går på tvers av åpne arealer, skal ha definert gangsone eller nødvendig ledelinje. Fukt, våtrom og rom med vanninstallasjoner. Figur : Definisjonen på høyde ved terskel.


Det er for tiden stort fokus på våtrom og søknadspliktige arbeider. Tekniske krav og definisjon av vanntett sjikt i våtrom finner du på denne siden. Om standarden, noen definisjoner. Kravene kommer i tillegg til eller endrer .

Definisjon våtroBa dusjrom, vaskerom, og rom hvor overlater på vegger og gulv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg