tirsdag 28. februar 2017

Biltema no kompressor

Legg til i innkjøpslisten. I vårt trykkluft-sortiment inngår alt fra fra lakksprøyter og dykkertpistoler til muttertrekkere og renblåsing, samt rimelige kompressorer i ulike størrelser - fra små . Kompakt kompressor som enkelt pumper bildekk, sykkeldekk, gummibåt, luftmadrass m. Ideell å ha med i bil, campingvogn, bobil eller båt. Totrinns pumpehus og remdrift.


Kobberviklet motor på hp (kW) for de litt større verktøyene.

Fritt avgitt luftmengde ved bar:. Idealisk att ha med i bilen, husvagnen, husbilen eller båten. Hindrer effektivt koksdannelse i kompressoren , noe som gir sikker drift i lang tid.


Anbefales for alle typer stempelkompressorer, men kan også brukes til andre . Remdrevet med ettrinns pumpehus. Motor på hp (kW) med kobbervikling. Tilbehørsett for kompressor , deler. Velg varehus, Alta, Arendal, Bergen Drotningsvik, Bergen Sandsli, Bergen Åsane, Bodø, Bryne, Bærum .

Er det noen som kjenner til denne kompressoren fra Biltema? Kompressor Biltema 40B-90N, fas Kr 3. Trenger en ny kompressor da jeg kjøpte sodablåser til meg selv til jul og har ikke. Litt lei av å dra til bensinstasjonen når dekkene skal settes opp slangeløst. Ser biltema har en del varianter. Noen her som har no erfaring med den største kompressoren på Biltema ? Prøvde å fyre kompressor ved ca grader.


Brukte kompressoren fra min Leaf, for å fylle luft i et vinterdekk til min. Fant en minikompressor hos Biltema, men aberet er at den kun er for. Denna kompressor har konstruerats och tillverkats för att vara en.


Gjør ikke følgende: Plasser kompressoren på et plant underlag. Jeg har sett på denne, er den grei? KOMPRESSOR KOMPRESSORI - Read more about kompressoren , kompressorn, biltema, nordic, kompressor and kompressori.


Har en kraftig 2- syl kompressor på 3. W som drar litt under oppstart. Hvis du bor i nærhet av Biltema , har de rimelige 400ml bokser som jeg bruker og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg