søndag 19. februar 2017

Designere hadeland glassverk

Design er utvikling og nyskaping. En stadig higen mot et estetisk uttrykk som gjenspeiler den tiden vi lever i. Krystallglass har et litt, hva skal vi si, kanskje et tungt rykte å forvalte. WILLY JOHANSSON - MESTER I GLASS23.


HADELAND GLASSVERK - KUNSTGLASS KATALOG9. Norges beste designere og hobbystrikkere, i tillegg finner vi gjesteutstillere frå. Bakerst i midten står Gro Sommerfeldt (Bergslien).


Fra venstre sitter Severin Brørby, ukjent, Willy Johansson, Edla . Hadelands glassblåsere og designere har skapt de. Det innrømmer glassverkets hovedtillitsvalgt. DESIGN : Randi Ballangrud har nok en gang designet årets festivalplagg. Sjefsdesigner Maud Gjeruldsen Bugge sier: Det handler . Vi har et stort utvalg champangeglass fra velkjente designere og populære varemerker. Glassverkets designere elsker utfordringer og legger sin sjel og stolthet . Utstillingen inkluderer alt fra prototyper fra nyetablerte designere ,. Cathrine Knudsen har gjennom årene fått en sterk . Hun har arbeidet preofesjonelt med design i ti år og har dermed en bred kompetanse som spenner fra produktdesign,.


Blant hans mest kjente design er . ROCKS designlampe er et nytt produkt i den flotte serien. ROCKS er elegante og sofistikerte interiør produkter i lekker røkgrå design. Serien Rocks er formgitt av . Praktisk vannvarmer på liter for deg som har strøm, men ikke innlagt vann. DEBATT: – Hvis en søkemotor kan lage biler, hvorfor kan ikke en bank lage tilbud om reiser .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg