onsdag 22. februar 2017

Kanalvifte

Tilbakekalling av baderomsvifte. Eldre versjoner av baderomsviften Silent Eco tilbakekalles på grunn av fare for branntilløp. Ventilution_sirkul_r_kanalvifte_2. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Kanalvifte for ventilering av små og mellomstore rom.


Kan monteres både horisontalt og vertikalt.

Viften er kompakt, har god kapasitet og er enkel å montere. Her finner du kanal- og rørvifter til ventilasjonssystemet i f. Disse kompletterer kanaler og ventilasjonsslanger og fungerer . De er kompakte, har stor kapasitet og er enkle og montere. Se beste pris på FLEXIT 1DF kanalvifte. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Ta kontakt - vi hjelper deg! Easy 1kanalvifte egner seg som avtrekk- og tilluftsvifte i små og store rom.

Den er kompakte, har stor kapasitet og er enkel å montere. AXC kanalvifter for sirkulære kanaler, er all-round vifter som kan benyttes til. Vi kan levere kanalvifter fra dim 100mm og opp til 630mm. Standard-serien leveres for spenningsregulering, mens de større dimensjoner leveres også for . Trykk her for å filtrere produktutvalget.


Tilkobles alle typer ventilasjonsslanger, gjennomføringer, kana. Våre kanalvifter fra Systemair . K 1XL sileo kanalvifte ø100. K sileo serien er beregnet for montering i kanal og har minimum mm lang tilkoblingsstuss. AXC 1kanalvifte er dimensjonert for tilkobling til sirkulære Ø1mm kanaler, og er en all-round vifte som kan benyttes til både tilluft- og avtrekksinstallasjoner. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.


Integrert koblingsboks for . Vifter til Vera biodoer for plassering i Ø110mm fleksibelt lufterør. VENTS kanalvifte - TT PRO 1R 245m³h. Prima Klima kanalvifte - PK 12 1-spee 420m³h. Passer også til Pax og Pax 9baderomsvifter.


K-serien er beregnet for montering i kanal.

Alle K-vifter har minimum mm lang tilkoblingsstuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg