onsdag 22. februar 2017

Aqua kjemi 1 oppgaver

Animasjoner, filmer, test-deg- selvoppgaver , utskriftsvennlige utgaver av elevforsøk og bilde arkiv gir mange muligheter! Aqua , Kjemi , Grunnbok. Variasjonen i oppgaver , aktiviteter og øvinger er blitt enda større enn før.


Vi har også forbedret kapittelstrukturen,. Her finner du mange oppgaver med ulik vanskelighets gra og et rikt utvalg av . Grunnboka er faglig soli med grundig gjennomgang av alle .

Har privatisteksamen i Kjemi snart. Masse og molaritet, oppgaver - Kjemi innlegg 25. Flere resultater fra skolediskusjon. Kjemi oppgaver fra læreboka - Studienett.


Bufret Se oppgaver fra både kjemi og kjemi og la deg inspirere til å skrive en god. Kjemi elevnettsted har også en repetisjonsside med nøkkelstoff, og mer enn 1oppgaver med hint og fullstendige løsninger. I tillegg fins det flere forsøk og . Mangler: oppgaver Kjemiårets blogg: Læreverk i kjemi norsk-kjemisk-selskap.


Fasit, løsningsforslag og tips for noen oppgaver.

Til sammenligning tok jeg Fysikk på tre superintensive uker og fikk. Til læreverket hører også en studiebok med oppgaver og fasit, . Nina Fimland Lars Arne Juel. Kapitlene i studieboka har en oppgave -, en aktivitets-, en gjørings- og en . Jobber meg gjennom oppgavene i boken nå, men ble stående fast på denne. For å renskrive den litt:.


Himmelsk Kjemi er ei lærebok som gir en innføring i generell og organisk kjemi samt utvalgte biokjemiske emner. Velkommen til Kjemien stemmer - kjemi på videregående skole. Word-filer av aktivitetene med risikovurdering fra studieboka. G Molekylbyggesett, molymod 0G Aceton Ø . Studieboka gir inspirasjon til faget gjennom praktisk arbeid. Gyldendals tabeller og formler i kjemi.


Kvalitativ uorganisk analyse - Forprøver. Oppgave hos omega-3- og omega-6-fettsyrer. Et jevnt inntak beskytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg