fredag 10. februar 2017

Standard abonnementsvilkår for vann og avløp pdf

Standard abonnementsvilkår for vann og avløp består av administrative og tekniske. Forskrift om vannforsyning og drikkevann (drikkevannsforskriften). De administrative bestemmelsene. Administrative bestemmelser. Normalreglement for sanitæranlegg.


Abonnementsvilkår for vann og avløp.

Særbestemmelser for Moss kommune. De tekniske bestemmelsene fastlegger krav til teknisk . Bakgrunn: Formålet med standard abonnementsvilkår for vann og avløp er å ivareta det gjensidige ansvarsforholdet mellom kommunen og den . Vilkårene er standardvilkår som inngår i avtalen mellom abonnenten og. Tekniske bestemmelser”, kalt Tekniske regler.


Nye abonnementsvilkår for vann og avløp. Her finner du hele dokumentet ( pdf ). Disse er en videreføring av forrige utgave av abonnementsvilkårene , og er basert på revidert standardutgave fra Kommunenes Sentralforbund. Bakgrunn for saken: Kommunenes sentralforbund (KS) har latt utarbeide standard abonnementsvilkår for vann og avløp.

Kommunal forskrift for vann og avløpsgebyr ( PDF , kB). Rådmannens innstilling: 1. Vedlegg Std abonnementsvilkår UK. Leveringsvilkår i tråd med kommunens hovedplan for vann og avløp. Normer og retningslinjer for vann og avløp i Oslo. Forskrifter for vann - og avløpsavgifter, og spesielle gebyrer ( PDF 91KB).


Tilleggsbestemmelser til standard abonnementsvilkår for vann og avløp. Private stikkledninger for vann og avløp skal normalt koples direkte på hovedledning, og vil kun unntaksvis tillates tilkoplet i kommunal kum. Norm for bruk av vannmåler omtaler blant annet krav til montering, konsoll,. VA - ledningsnett i Sandnes kommune ( PDF ) . Lenker til forskrifter og annen informasjon om vann og avløp:. Hjemmel for behandling: Bestemmelsene i abonnementsvilkårene er . Skjemaet skal brukes ved arbeider som berører tilknytting til offentlig vann- og.


Fylkesmannen i Oslo og Akershus . VA-norm for Øvre Romerike (. pdf ). Utfylt vannmålerskjema sendes på e-post til:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg