fredag 17. februar 2017

Sugeslanger

Denne er også egnet for sand- og slamsuging i anlegg og industribedrifter. Bergverk, Entreprenør, Smelteverk. Hylleplass: Legg til i innkjøpslisten.


PVC sugeslanger til mange formål f. Vi har et bredt udvalg af slanger i bl.

Vi rådgiver om valg af slange. Vi leverer sugeslanger til både feiebiler og sugebiler, i mange dimensjoner. Transparent og svært fleksibel sponsugerslange av polyuretan. Oppgitt dimensjon er innvendig diameter.


Denne har en sugeslange som må kobles på for hver gang jeg fyller. Er derfor på utkikk etter en . Agromiljø tilbyr sugeslanger fra til 8” dimensjon i beste kvaliteter, super elastic og extreme elastic.

Vi anbefaler extreme elastic dersom slangen skal brukes . Mediplast kan tilby et stort sortiment av sugeslanger i forskjellige lengder. Slange PU, sugeslange. Alle våre slanger er av høy kvalitet, smidige, kinkresistente og vakuumstabile. Sugeslanger og trykkslanger, Hardi . Purflex Flammeresistent sugeslange.


Bruksområde: Sagflis, støv, pulver og røyk. Tilpasses vilkårlig til enhver lengde. Suge og vacuum slanger til pool bundsugere i forskellige længder. Spjeld och forgrening sammenkobles med hjelp av en kort slangebit. Meget fleksible og slitesterke slanger.


Kanalspyleslanger i Polyuretan eller i gummi, . Spiralslange til vann under svakt trykk samt vakuum til dykkpumper. Spjell og forgreninger sammenkobles med hjelp av en kort slangebit. Bilde, Produkt, Pris, Kjøp.

Med tilkoblingsstykke Ø mm . Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo. Luftfilter med original kvalitet. Spiralformet vakuumsikker slange med filter og tilbakeslagsventil.


Kan også brukes som en slangeforlenger. For pumper med Ggjenger (3 mm). Til tilslutning til vandpumpe mv.


Hos Multikøb finder du et bredt sortiment af kvalitets sugeslanger og brandslanger til mange formål. Du finder fx sugeslanger der egner sig til anvendes sammen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg