onsdag 15. februar 2017

Utekran tilkobling

Ved valg av utekran vil det være viktig å velge en kran som er frostsikker med tilbakeslagsventil, da vi . Frostsikker utekran for montering på yttervegger. Med nøkkel, festeplate og skruer. Maks veggtykkelse: 4mm.


Leter du etter en utekran ? Gustavsberg tilbyr flere smarte alternativer.

Alle med samme gode kvalitet og funksjonelle design. Ved montering av utekran , kan tilkoblingen på innsiden var gjemt inne i veggen, og koblet til pex rør i rør? Det må jo nødvendigvis til en eller . Her finner du frostfri utekran i de fleste prisklasser og størrelser. Med mindre du velger en kran som er frostsikker selv om slangen er tilkoblet. Roterbar og svingbar tilkobling til kranen.


Vi forteller deg hvorfor – og hvordan – du bør velge frostfri utekran. Dimensjon tilkobling , Klemringkobling mm.

Noen som vet om det er anbefalt å han en slik vinkelkobling under bakken? Leveres med tilbakeslagsventil. Overskuddsvannet i røret tømmes automatisk når kranen stenges.


Utekran selvdrenerende med nøkkel. Kranoverdelen skrus av utekranen og spindel trekkes ut. En utekran med god frostsikring er lurt for å unngå skader. Aller helst skal frostsikringen fungere selv når slangen er tilkoblet.


Da er frostfri utekran noe for deg! Hovedkran og utekran til rekkehus må skiftes. Opsjon på tilkobling av toalett. En stk hovedstengekran må byttes.


Ledningen er trukket (rør-i-rør), og krana er på plass - trenger ganske enkelt hjelp til å koble rør til vannskap og . Koble vanntilførsel til utekran. Et borettslag som består av tre blokker har egen vannmåler for utekran ( hagevanning). Hvis borettslaget er tilkoblet en overvannsførende ledning, ville jeg nok . Møt sommeren med en ny frostfri vannutkaster.


Den er frostsikker selv om slangen er tilkoblet og den er selvdrenerende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg