onsdag 26. juli 2017

Catering tapas haugesund

Vi leverer retter til firmaarrangementer, åremålsdager, bryllup,. Catering til alle anledninger! Konfirmasjon, dåp, bryllup, begravelse, fest og firma.


Brasserie Brakstad driver i tillegg til restauranten med catering til små og store selskaper. Medium tapas buffet – LAST NED.

Bohemer catering er kjærlighet til råvarene og håndverket. Få lyst, velg mat, vi legger den på fat. Vennligst legg til antall personer. Selskapsmat som smørbrø koldtbord eller tapas.


Meny Aksdal catering – vi leverer catering for alle anledninger. Skal du holde jubileum, bryllup, konfirmasjon eller lignende i Haugesund ? Vi samarbeider med flere cateringselskaper i Haugesund som sammen . Her ser du tapas -restauranter i Haugesund som tilbyr catering.

Bruk menyen til venstre for å velge andre søkealternativer. Utkjøring på dagtid frem til kl. Innen catering leverer vi både snitter, koldtbor tapas , middager og kaker, og det meste en ellers måtte ønske. CATERING i HAUGESUND har aldri vært enklere! Vi har flotte lokaler der det kan arrangeres . Da kan du overlate jobben til oss.


Vi tilbyr ulike selskapsmenyer, koldtbor tapas. Bufret Vi er ditt catering firma i Haugesund og omegn! På menyen finner du snitter, koldtbor tapas , hjemmelaget middag og deilige desserter. Selvfølgelig har vi tapas , koldtbord , smørbrø og selskapsmat også.


Hadde tapas herfra i barnedåp og maten både såg smakte fantastisk. Kepa AS er cateringfirma som består av en gjeng faglige dyktige kokker med lang fartstid innen bransjen. Et av våre andre hovedmål er å servere det kunden. KAJSAS er mest kjent for sine fargerike tapas - og fingermatsbuffeter, desserter og kaker. Vi lager daglig mat til alt fra små til større selskaper i hele Oslo og . Level Mathuset leverer kvalitetstjenester innen kantinedrift, catering og renhold.


Kafé leverer tapas , middager, koldtbord og kaker til små og store selskaper!

Velg mellom vanlig eller Eksklusiv meny. Varme og kalde retter, med . Servit er leverandør av catering -tjenester og lokaler til et hvert arrangement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg