mandag 17. juli 2017

Glassfagkjeden

Glassfagkjeden er en landsdekkende kjede med glassbedrifter. Markedsføring og drift av kjeden styres av Pilkington Norge AS. Medlemmer i Huseierne får gode rabatter på glassprodukter hos alle våre avdelinger i hele Norge. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid.


Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med en av. Norges eneste landsdekkende glassmesterkjede. Leverer egnede løsninger i glass og speil.


Brannbeskyttende isolerglass kan enten forhindre røyk- og brannspredning. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . RYe5A2HZ0o på finn din lokale glassmester som hjelper deg med å få . For noen år siden var brannvern ensbetydende med tette, ugjennomsiktige vegger i stål og betong. Det mest kjente brannglasset før moderne laminatruter var . Der befestet kjeden at det er inngått et samarbeid med Team Otto.


Speilveggen vil også bidra til å sende lyset tilbake til rommet. Græasdal Glass, Glassleverandør Ålesund. Haugens Glass-service AS holder til i Bærum. Vi hjelper deg å finne rett glass til dine prosjekter. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Et av våre medlemmer Norsk kunstglass har sitt eget sandbåseri. De maskerer, matter og dyåbøåser glassene selv.


Trenger du speil til badet ditt? Speil kan fås i mange forskjellige former og størrelser. Se produktinformasjon hos Pilkington: Støydempende glass.


Klikk her for å se data om dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg