fredag 21. juli 2017

Universal mobilholder til bil

Det er forbudt å taste og surfe på mobilen mens du kjører bil. Slik bruk er heller ikke tillatt om mobilen sitter fast i en holder. En innovativ og universal bilholder for smarttelefonen din, designet og laget i Sverige.


En smart design med kuleledd og tre kontaktpunkter gjør at holderen kan . Med denne og en app på mobilen trenger du ikke GPS i bilen. UNIVERSAL MOBILHOLDER MAGNET OG SUGEKOPP.

Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Popsockets mobilgrep og bilfeste. Gear universal nettbrettholder for bil. Kjøp mobilholder direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Kenu Airframe Plus Car Mount Smart bilholder til mobiltelefoner som enkelt plasseres i ventilasjons-uttaket i bilen.


Den er liten, diskret og passer telefoner med . Magnetisk mobilholder for alle telefoner og biler. Udvælg en Brodit eller universal mobilholder til bilen , med eller uden sugekop, og gør din køretur sjov og sikker!

Tag et kig og find en Brodit mobilholder eller . Mobil- og GPS-holder for bilen. Linocell Selvklebende magnetisk mobilholder. BXL -HOLDER10) - Type: Tilbehør. Kompakt mobiltelefon holder til ventilationskanal.


Sparer deg for bøter, og lar deg kjøre trygt med begge hendene fri. Kan også bruke som kaffekopp holder. Denne 3graders universale mobilholderen kan så og si brukes til å holde nesten alt som du tar med deg inn i bilen eller båten.


Denne bilholderen er enkel å montere og passer til alle mobiler. Sugekoppen festes enkeltved at den . Kensington Bilfeste universal for mobil. Universal mobilholder for bil.


MagicMOUNT fra Scosche Magnet feste for å sikkert kunne fest telefon og lignende i bilen. Monteres i lufteventilen eller annen plass på dashbordet. Holderen monteres i lufteventil på . Bestil din mobilholder til bilen billigst hos Coolpriser.


Fest smarttelefonen i en holder i bilen og naviger sikkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg