onsdag 19. juli 2017

Glassplate foran peis

Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Les mer om Tolmer underlagsplate klart glass klart. Gulvplate tilpasset peis Panama Hjørne i klart glass. Enkelte peiser og ovner krever bare at man har en gulvplate foran selve.


Andre krever at man har en plate under selve peisen også.

Leveres i forskjelige størrelser. Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate.


Populære alternativer er glass , stein og fliser. Vi produserer glass plater som er egnet og godkjent til bruk foran peis og andre ildsteder. Vår praktiske gulvbeskyttelse fås i svart eller grålakkert metall, herdet, gjennomsiktig glass og i noen tilfeller polert marmor. Gulvbeskyttelsen fås i både lang og .

Her hos oss finner du alt fra peissett til ovnsrør, til bjørkeved. Bestill enkelt på nett og hent i din nærmeste butikk. Peis Ovn Pipe Brannmur Brensel.


Hva med å grovslipe betongdekke foran peisen , slik at dette blir plant, la være å legge parkett der, men i stedet legge en glassplate over . Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant. Contura har flere modeller med sjenerøse overflater av glass , så du finner. Drømmer du om deilig varme og sene kvelder foran en peis ? Vi trenger en glassplate montert foran peisen vår. Det er altså snakk om en sånn plate som ikke er brennbar og som skal ligge. Jeg har også parkett og valgte en stålplate foran peisen min.


Du kan for eksempel benytte Polytrol fra Owatrol. Det er en olje som man smører på og som skal virke i ca. Følg opp stilen med å legge herdet glass på gulvet foran peisen eller ovnen.


Vi lager etter mål og mal. Her har vi montert lakkert herdet sikkerhetsglass på peisveggen. Glass foran peisen og ovnen.

Omramming, innsats, brannmur, bein til innsats, stålplate under innsats, ventilrister, murmatriell og glassplate foran peis. Når høsten kommer, bretter de fleste opp ermene for å gjøre peisen klar for vedfyring. Gulv av brennbart materiale skal beskyttes med plate av ubrennbart. Er det plate under og foran ildstedet?


Det er viktig å lese teknisk informasjon om de ulike glass og bruksområder. Herdet glassplate foran peis eller ovn. Dette fås i standard mål hos .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg