onsdag 19. juli 2017

Bilskaderegister

Det kan være morsomt å grave i en bruktbils forhistorie. Samferdselsmyndighetene er nå i sluttfasen med å få opprettet et skaderegister for bruktbiler. Etter avsløringen av Olsen Bil har myndighetene . Når et skadetilfelle meldes til forsikringsselskapet, vil saksbehandler melde skaden til FOSS, samtidig med ordinær skaderegistrering i eget . Forbrukerrådet krever bilskaderegister. Fikset vrak: Slik så det ut hos Olsen Bil.


Bilbransjeforbundet vil ha et nasjonalt register med informasjon om skader og reparasjoner på alle biler. Hvis NBF, BIL og NAF får det som de vil, blir det etablert et nasjonalt register med blant annet kilometerstand og skadehistorikk på alle biler i . Arbeidarpartiet vil etablere eit bilskaderegister for å få slutt på verksemda til ulovlege og useriøse bilverkstader. NRK melde i går at Statens . Les også: Nå kommer bilskaderegister.


Når regner statsråden med å legge fram ev forslag til lovendringer for Stortinget for å få på plass et bilskaderegister ? Statens vegvesen er nå i sluttfasen med å få opprettet et bilskaderegister som skal avsløre om bruktbiler tidligere har vært . Vegdirektoratet samarbei der også med bransjen i arbeidet med å få på plass et sentralt bilskaderegister. Simonsen har rett i sin påpekning . Om du skall köpa bil eller om du vill ha mer information om ett bilfordon inför köp eller försäljning kan det vara värt att kika inpå ett antal webbplatser och register . Bilkjøpere må ha mulighet til å sjekke mer enn om bilen har vært til EU-kontroll og hvor langt den har gått, . E00 Holbæk Postkontor, Postkasseregister, Register . E00 Holbæk Postkontor, 19-Mar-9 Alt kasseres, Bilskaderegister , Register.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg