tirsdag 11. juli 2017

Drikkedispenser med tappekran

Tøff beholder i glass med tappekran. Egner seg godt til kalde drikker. Denne rommer hele liter, så er ideell til hageselskapet eller andre anledn.


Vedlikehold og Bruk, Rengjøres før bruk, vaskes for hånd. Krever montering av tappekran. Produktnavn, DRIKKEDISPENSER.

Praktisk drikkedispenser til selskaper, på idrettsarenaen og på terrassen i sommervarme. Dispenseren er 20cm bred og 37cm høy med kapasitet til 7L. Drikken renner litt treigt ,må åpne lokket for at det renner normalt. Open og close funksjonen er litt harså man drar nesten med hele holderen når man forsyner . Fyll opp med noe godt og la gjestene forsyne seg selv.


Populær og perfekt til alle festlige anledninger. Husk å slippe inn luft av og til, . Se mer produktinformasjon.

Ikke tilgjengelig for nettkjøp . Er du ute etter en stilig drikkedispenser med tappekran til praktisk servering av drikke eller drinker? Her finner du alle dispenserne våre til drikke! Klassisk drikke dispenser i solid glass utførelse. Fyll på drikke suppler med isbiter og. Glassdispenser liter med tappekran.


Drikkedispenser i glass med tappekran , L, ubrukt. Praktiske og moderne drikkebeholdere med håndtak og tappekran. Passer for både kald og varm drikke (maks 65°C). Stor åpning for fylling og rengjøring.


Jeg kjøpte meg Gucciveske i påsken (og ja, det er ekte, kjøpt i Guccibutikk i Italia) , men nå har sømmen på hanken på ene siden begynt å gå . Den gigantiske drikkedispenseren rommer liter. Takket være kranen og en stor, låsbar åpning blir dette en garantert hit på enhver fest. Norge-logoen fra Norgesglass.


Quart Mason Jar Taper Candle Holder You are bidding on one mason jar candle holder. Maren drikkedispenser klar. Perfekt til camping, hytta, piknik, båttur, stranda etc. Den er sammenleggbar, så den tar ekstra liten plass når den ikke .

Fyll den med valgfri drikke og server på den store festen eller i et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg